annoncørbetalt indhold

Danmarks største lingeriforretning er åbnet midt i Løkken

Lørdag den 8. juni genåbnede Løkkens populære butik Blondehuset i større lokaler på den anden side af gaden. Med de nye lokaler på 250 kvm kan Blondehuset nu kalde sig landets største lingeriforretning.

Siden butikken åbnede i foråret 2010, har Blondehuset i Løkken været i rivende udvikling. År for år er udvalget i lingeriforretningen blevet udbygget, og det har sat nye krav til butikkens størrelse. Derfor har indehaver Helle Svendsen nu flyttet forretningen til den anden side af gaden i lokaler på intet mindre end 250 kvadratmeter:

- Jeg er meget stolt over, at Blondehuset får lov til at folde sig ud, som det har fortjent. Det betyder meget for mig, at vi nu får mulighed for at vise vores store udvalg frem til fulde for vores kunder. Det er jo i høj grad dem, vi kan takke for, at Blondehuset nu kan kalde sig Danmarks største lingeriforretning, fortæller Helle Svendsen, som er indehaver af Blondehuset.

Det store udvalg i Blondehuset indeholder blandt andet lingeri til store cupstørrelser, Danmarks største udvalg i badetøj, sportstøj, strømper og smykker.

Hjertesag er drivkraft

Blondehuset adskiller sig fra mange andre lingeriforretninger med Helles personlige hjertesag. Hun brænder nemlig for at få kvinder til at hvile i deres krop uanset størrelse og form. Det gør hun blandt andet ved at forsøge på at ændre kvindernes egen opfattelse af deres krop:

- Vi oplever ofte, at kvinder træder ind i butikken med en forventning om, at det bliver en dårlig oplevelse i prøverummet. I sådanne tilfælde gør vi alt, hvad vi kan, for at kunden går fra Blondehuset med mere end selve produktet – de skal gerne få en oplevelse af at ranke sig selv, siger Helle Svendsen.

Helle får hjælp af sit team på 16 kvinder, som med hver sin personlighed og ekspertise sørger for, at kunderne føler sig godt tilpas. Og noget må tyde på, at de i Blondehuset gør noget rigtigt, for mange kunder vender trofast tilbage til Løkken for at købe deres undertøj:

- Rigtig mange af vores kunder kommer fra lokalområdet, men vi oplever også ofte, at mange tager en længere tur til Løkken for at købe undertøj. For eksempel har vi nogle gange besøg af damegrupper fra Århus, som laver en endagstur ud af at besøge os. Det gør de gerne, fordi de føler en særlig atmosfære og afslappethed her i Blondehuset, som man ikke finder mange andre steder, forklarer Helle Svendsen og fortsætter:

- Derudover kommer mange gerne langvejs fra for vores specialprodukter. Vi forhandler nemlig særlige produkter som protese-bh’er til kvinder, der har fået fjernet et eller begge bryster efter brystkræft. Vi tør godt love, at vi kan vi dække alle de behov, der måtte være.

Almindelige kvinder at spejle sig i

Blondehuset får to gange årligt produceret sit eget magasin, hvor nogle af butikkens kunder modigt stiller op som model for at vise sæsonens nyheder frem. Det første magasin kom på gaden i julen 2015, og lige siden er det blevet taget utrolig godt imod:

- Det er helt vildt at noget, som er så almindeligt, er så specielt. Læserne er vilde med magasinets rå og ubehandlede billeder. Vi gør nemlig ingenting ved materialet, så kvinderne er bare helt lige som dig og mig. På den måde kan kunderne bedre spejle sig i modellerne, og det skaber tryghed i prøverummet, fortæller Helle Svendsen og fortsætter:

- Når der udkommer et nyt magasin, laver vi et galleri med billederne i hvert prøverum. Så kan kunderne tydeligt se, hvis de selv ligner en af modellerne. Det skaber en løsere stemning og gør, at de kan forholde sig til deres egen krop på en ny måde.

Som et nyt tiltag udgav Blondehuset tidligere på året sit første ungdomsmagasin, der på samme vis har kunder som modeller:

- Unge piger bliver påvirket og presset af kropsidealer fra alle sider. Netop derfor vil jeg gerne vise dem, at det langt fra er størstedelen, som for eksempel ligner topmodellerne på Instagram og i magasiner – og at det er helt okay. Det håber jeg at opnå ved at tale direkte til dem gennem Blondehusets ungdomsmagasin, siger Helle Svendsen.

Det nye sommermagasin er for nyligt landet i 40.000 postkasser. Vil du også inspireres af sommermoden, kan du hente et eksemplar i Blondehusets nye forretning på Søndergade 20 eller se den digitale udgave her.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.