annoncørbetalt indhold

Danmarksnyhed: XL-Byg Elling Tømmerhandel lancerer online outlet

I Elling kan man løfte sløret for den seneste tilføjelse til butikken: Elling-outlet.dk, der er en outlet-webshop. Det betyder, at folk i hele landet nu får mulighed for at lave onlinebestillinger på alt fra udgåede varer og fejlkøb over større restpartier. I tømmerhandlen har man store forventninger til webshoppen, der går i luften netop nu.

Der er travlhed i XL-Byg Ellings Tømmerhandels outlet på Tuenvej. Afdelingen er så populær, at man nu udvider med en webshop, der skal gøre det nemt for folk i hele landet at klikke de ønskede varer hjem. Og populariteten forstår man godt, idet der bliver solgt varer til yderst fordelagtige priser – helt op til 80 procent af normalprisen, fortæller Toke Juhl Nissen, der er salgschef for detail i XL-Byg Elling Tømmerhandel:

- Vi oplever stor interesse for vores outlet. Mange kører langt for at få del i de gode tilbud, og derfor er det naturligt for os at udvide med en webshop, så flere kan få glæde af de mange forskellige varer, forklarer Toke Juhl Nissen, der til daglig har ansvaret for den fysiske butik og nu også webshoppen.

Noget for alle: Værktøj, havemøbler eller gummistøvler?

Elling Outlet har mere end 4.000 varenumre og består blandt andet af restpartier af byggematerialer, beklædning og værktøj fra XL-Byg-butikkerne i Elling, Læsø og Tårs. Særligt byggematerialerne oplever man en stigende efterspørgsel på, og for folk med gør-det-selv-projekter vil Elling Outlet derfor være et oplagt sted at kigge efter for eksempel maling, vvs eller andre materialer til spotpris.

Men er man ikke i gang med sådan et projekt, er der også et stort udvalg af sæsonaktuelle varer, såsom grilltilbehør, beklædning eller møbler, der kan friste:

- Lige nu har vi en del til udendørssæsonen som eksempelvis grill, havemøbler, krukker og haveredskaber. Eller står man og mangler et specifikt stykke værktøj, kan man sagtens være heldig at finde det blandt de udgåede modeller, forklarer Toke Juhl Nissen, og fortsætter:

- Sortimentet i vores outlet er så bredt, at man kan finde noget, uanset om man er ved at renovere badeværelset i sommerhuset, skifte vinduer eller bare trænger til et par nye gummistøvler, fortæller han og forklarer, at den nye webshop henvender sig til både private kunder og erhverv. Webshoppen indeholder ved lanceringen cirka 450 ud af de mange produkter og vil løbende blive opdateret med flere.

Fra Elling til hele Danmark – og campingpladser og hoteller

Netop de store varepartier betyder, at man i tømmerhandlen håber, at virksomheder også vil benytte webshoppen:

- Vi får løbende nye restpartier hjem, som vi opkøber af vores faste leverandører. Det betyder, at vi typisk har store partier af forskellige varekategorier, og lige nu har vi et stort udvalg af VVS-artikler, hvilket kan være relevant for renoveringsprojekter på eksempelvis hoteller, campingpladser eller boligselskaber, fortæller Toke Juhl Nissen.

Så trænger virksomhedens toiletter til en opdatering, vil man kunne finde et stort udvalg af badeværelsesartikler - heriblandt sæbedispensere, håndklædestænger- og kroge. Udvalget bliver løbende udskiftet, men via webshoppen bliver det let at følge med i det aktuelle varesortiment, forklarer Toke Juhl Nissen og understreger, at alle vil kunne finde spændende tilbud, uanset hvor man handler:

- Vi vil stadig føre et lige så stort udvalg i den fysiske butik til glæde for vores mange lokale kunder. Men vi ser frem til at få kunder i hele Danmark via webshoppen, da vi mener, at alle har ret til et godt tilbud.

Der er derfor god grund at besøge Elling-outlet.dk, hvis man er nysgerrig efter de gode tilbud. Besøger man det fysiske outlet, er der dog begrænsede åbningstider og service. Derfor kan man med fordel kigge forbi XL-Byg Elling Tømmerhandel, der ligger lige ved siden af outlettet. Her får man nemlig branchens bedste service af faguddannede medarbejdere, fortæller Toke Juhl Nissen. Han fremhæver også muligheden for gratis levering fra lager og for at få oprettet en konto som XL-Fordelskunde.

Der er altså mange gode grunde til at sætte kursen mod Elling. Læs mere om den nye webshop samt butikken her: Elling-outlet.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.