annoncørbetalt indhold

Derfor vælger flere at bo i Dronninglund og Hjallerup

Priserne på boliger i Aalborg er svimlende høje. Flere børnefamilier vælger derfor at søge mod oplandsbyer som Dronninglund og Hjallerup, hvor man blot 25 minutters kørsel fra Aalborg kan få meget mere bolig for pengene. Byerne har meget at byde på, og derfor er befolkningstallet også stigende.

Christina Møller Nielsen og Thomas Troelsen sammen med deres datter.

Christina Møller Nielsen og Thomas Troelsen sammen med deres datter.

Hvis du er på udkig efter en ny bolig i Aalborg og omegn, kan du med fordel udbrede din søgning til også at inkludere byer som Dronninglund og Hjallerup. Her får boligkøbere nemlig mere for pengene sammenlignet med Aalborg, og de attraktive priser kan blandt andet mærkes i form af flere henvendelser og bolighandler hos Mæglerhuset i Dronninglund:

- Vi får generelt flere henvendelser på boliger i netop Dronninglund og Hjallerup fra interesserede købere, som er nysgerrige efter at vide, hvor meget mere de kan få for pengene ved at flytte væk fra Aalborg. Boligerne i oplandsbyerne appellerer især til den unge børnefamilie, der gerne vil have et stort hus med naturen i baghaven og dagligvareindkøb, skole og fritidsaktiviteter i gå- og cykelafstand, som letter hverdagen, fortæller Mads Sørensen, indehaver og ejendomsmægler i Mæglerhuset.

Ifølge seneste tal fra Realkreditrådets Boligstatistik fra 2. kvartal 2019 har et parcel- eller rækkehus en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 6.602 kroner i 9330 Dronninglund sammenlignet med 9.162 kroner i 9320 Hjallerup og 21.510 kroner i 9000 Aalborg. Boligkøbere får således mere bolig for pengene sammenlignet med Aalborg, og derfor vælger et stigende antal at bosætte sig uden for den nordjyske hovedstad:

- Ofte er det os som ejendomsmæglere, der foreslår byer som Dronninglund eller Hjallerup, når vi viser huse frem i Aalborg. Her præsenterer vi en tilsvarende bolig i én af de førnævnte byer, som typisk giver et helt andet regnestykke, der gør det interessant at få huset fremvist. Derfor er huset ofte trækplasteret, der får boligkøbere væk fra midtbyen, og først herefter begynder boligkøberne at undersøge området og faciliteterne i den pågældende by, siger Mads SørensenFra venstre: Christina Møller Nielsen og Thomas Troelsen sammen med deres datter..

Fra venstre: Thomas Troelsen og Christina Møller Nielsen sammen med deres datter

Fra venstre: Thomas Troelsen og Christina Møller Nielsen sammen med deres datter

Drømmehus lokker familie fra Aalborg til Dronninglund

Oplandsbyerne har meget at byde på, og det faldt Christina Møller Nielsen også for, da hun kiggede på hus sammen med sin kæreste og datter. Familien skulle flytte fra en lejlighed i Aalborg og undersøgte i den forbindelse flere områder, før de tog en beslutning, som de ikke har fortrudt:

- Vi var meget åbne i vores boligsøgning, da vi gerne ville se, hvor meget bolig vi kunne få inden for vores budget. Vi havde derfor ikke lagt os fast på et bestemt område, men da jeg selv er født og opvokset i Dronninglund, undersøgte vi også, hvad der var af muligheder i min barndomsby. Her fandt vi så vores drømmehus, som imødekommer alle vores krav og ønsker, fortæller Christina Møller Nielsen.

Huset var dog ikke nok til at få familien til at underskrive købskontrakten, da andre faktorer også havde indflydelse på den endelige beslutning:

- Dronninglund har skole, efterskole, gymnasium og en lang række fritidstilbud, som man netop vægter højt som børnefamilie. Bymidten er også blevet renoveret rigtig fint og har gode indkøbsmuligheder og butikker. Alt det nødvendige er inden for kort afstand, hvilket får hverdagen til at hænge godt sammen og giver en fantastisk ro og tryghed, når vores datter selv kan cykle rundt i en mindre by, hvor mange kender hinanden, lyder det fra Christina Møller Nielsen, der købte huset igennem Mæglerhuset, hvor hun siden er blevet ansat som ejendomsmægler:

- Generelt er det et kæmpe plus, at jeg selv har stået på den anden side som køber og skulle skifte lejlighed og midtby ud med villa og landsby. Jeg ved selv, hvad Dronninglund har at byde på, og jeg kan derfor hjælpe boligsøgende med at finde det rigtige hus og beliggenhed, når jeg selv er godt kendt i området.

Fra venstre: Jette Skak Jensen, økonomi- og skødeansvarlig, Mads Sørensen, indehaver og ejendomsmægler, og Christina Møller Nielsen, ejendomsmægler.

Fra venstre: Jette Skak Jensen, økonomi- og skødeansvarlig, Mads Sørensen, indehaver og ejendomsmægler, og Christina Møller Nielsen, ejendomsmægler.

Befolkningsantallet stiger

Ifølge tal fra Brønderslev Kommune er Hjallerup og Dronninglund i positiv udvikling med en stigning i antallet af 25-64-årige. Hjallerup forventes desuden at opleve en vækst på op mod 20 procent frem mod 2032:

- Dronninglund og Hjallerup er to byer i positiv udvikling, og derfor har vi også etableret en afdeling i Dronninglund, hvor vi netop har fokus på at vise de mange interessante boliger frem. Samtidig er det positivt at vide, at byerne er i udvikling, når man som boligkøber skal investere i hus og gerne vil fremtidssikre sit køb og vide, at man har gjort en god og fornuftig investering, slutter Mads Sørensen.

Mæglerhuset i Dronninglund består af et fast team på fire medarbejdere, som fremviser og sælger huse i Brønderslev Kommune. Ifølge Boligsiden.dk er Mæglerhuset den mest sælgende ejendomsmæglerbutik i 9330 Dronninglund.

Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvor meget bolig du kan få for pengene i Dronninglund eller Hjallerup, kan du se de huse, der er til salg hos Mæglerhuset her: www.mæglerhuset.dk

Fakta om Mæglerhuset i Dronninglund:

-Mest sælgende i 9330 Dronninglund ifølge Boligsiden.dk den 18.11.19

-Teamet består af i alt fem medarbejdere med en indehaver, to ejendomsmæglere, en skøde- og økonomiansvarlig samt salgstrainee.

-Ifølge tal fra Brønderslev Kommune er de tre største byer Brønderslev, Hjallerup og Dronninglund de eneste byer med stigning i antallet af 25-64-årige. Kilde: Befolkningsprognose for Brønderslev Kommune 2018-2032

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.