annoncørbetalt indhold

Digital markedsføring øger boligsalget med 25 procent

Skal boligen sælges hurtigt og til den rette pris, er synlighed blandt potentielle købere en væsentlig faktor. Det er de klar over hos EDC Morten Brix i Brovst, hvor det prisbelønnede digitale markedsføringssystem EDC Effekt har løftet deres markedsføring til nye højder og øget salget af boliger med 25 procent.

God markedsføring er alfa og omega, når en bolig skal sælges. Sådan lyder vurderingen fra Morten Brix, der er indehaver og ejendomsmægler hos EDC Morten Brix i Brovst. Her har man siden 2017 brugt det digitale markedsføringsværkstøj EDC Effekt til at promovere boliger – og med stor succes til følge:

- Vi bruger EDC Effekt til at markedsføre 99 procent af de boliger, vi sælger. Og det gør vi, fordi systemet skaber gode resultater. Faktisk har vi i de første to år med EDC Effekt oplevet et mersalg af boliger på op til 25 procent, fortæller Morten Brix og fortsætter:

- På landsplan har EDC Effekt jo ført til dobbelt så mange fremvisninger, 20 procent hurtigere salg og op til 27 procent mindre afslag i prisen. Og den effekt kan vi også nikke genkendende til her i Brovst, hvor vi både oplever flere klik på vores boliger og et stigende antal fremvisninger.

Helt konkret er EDC Effekt et intelligent IT-system, der indsamler data om internetbrugernes onlineadfærd. Markedsføringsværktøjet segmenterer efterfølgende den indsamlede data og kan på den måde ramme de mest sandsynlige købere til den bolig, som er til salg. Og det har vist sig at være så effektivt, at EDC Effekt sidste år vandt guld ved Danish Digital Awards i kategorien Data & Marketing Automation samt bronze i kategorien E-commerce.

- Med EDC Effekt kan vi nå ud til 9 ud af 10 internetbrugere i Danmark. Derudover giver systemet os mulighed for at skræddersy forskellige markedsføringspakker efter sælgers eget ønske. Vores basispakke indeholder for eksempel en fremhævet visning på vores egen hjemmeside edc.dk, rotationsbannere på øvrige websites og sponsorerede opslag på Facebook, forklarer Morten Brix og fortsætter:

- Efter vi er startet op med EDC Effekt, har vi flere gange oplevet, at bolighandler ender i en budrunde på grund af flere interesserede købere. Og det er ikke noget, vi tidligere har prøvet så mange gange i Brovst og omegn.

Lokal markedsføring også afgørende

Med omkring 70 procent af boligsalgene i området er EDC Morten Brix den største ejendomssælger i Brovstområdet. Og selvom det digitale markedsføringssystem EDC Effekt hjælper på boligsalget, så er det også vigtigt at støtte op og være synlig i lokalsamfundet, fortæller Morten Brix:

- Vi gør en dyd ud af at give noget tilbage til byen og dens borgere. Vi har blandt andet tegnet sponsoraftaler med flere af byens lokale foreninger, som eksempelvis den lokale borgerforening, Skovsgård/Brovst KFUM IF, Brovst IF og Brovst Speedway Club, fortæller han og fortsætter:

- Netop nu arbejder vi også på højtryk for at færdiggøre en helt særlig markedsføringsindsats for Brovst og omegn, der skal synliggøre områdets mange muligheder. Der er derfor store ting i vente, som vi håber på, er klar i første halvår af 2019, lyder det hemmelighedsfuldt fra Morten Brix.

SONY DSC

SONY DSC

Natur og hav til lave priser

Morten Brix fortæller desuden også, at efterspørgslen på boliger i området så småt nærmer sig det samme niveau, som før finanskrisen i 2008. Og han kan godt forstå, der rift om boligerne i Brovst:

- Brovst og omegn har det hele: natur, skov, fjord og hav. Generelt er området eminent til friluftsliv og byder blandt andet på mountainbikeruter og frodig natur. Det er da også derfor, at mange af dem, som er vokset op i Brovst og flyttet herfra, vender hjem igen. Men derudover oplever vi også en stigende efterspørgsel fra folk, der kommer fra andre kommuner, som har fået øjnene op for Brovstområdet.

Ifølge tal fra Finans Danmark ligger boligpriserne i Brovst også langt under priserne i nærområdet. Eksempelvis sælges et parcelhus inden for postnummeret 9460 Brovst til en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 4.584 kroner, mens boligerne under postnummeret 9440 Aabybro er over dobbelt så dyre med en gennemsnitspris på 10.688 kroner per kvadratmeter. Og de lave boligpriser trækker også købere til området, lyder det fra Morten Brix:

- Prisen for et standard parcelhus i Brovstområdet er gennemsnitligt 500-700.000 kroner lavere end et tilsvarende hus i Aabybro. Derfor vælger mange at købe bolig i Brovst og omegn, da prisen er en afgørende faktor for mange boligkøbere. Desuden er der kun en halv time i bil ind til Aalborg, hvor mange nordjyder arbejder, så alt i alt er Brovst både et godt og billigt alternativ til Aalborg og de omkringliggende byer.

Vil du også have natur og hav til en fornuftig pris? Så læs mere om EDC Morten Brix, Brovst her og find den bolig, der passer til dig: https://www.edc.dk/ejendomsmaegler/brovst/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.