annoncørbetalt indhold

Ejendomsmægler i Løkken om rekord og investering

Snart oprinder 2020, og det giver flere virksomheder anledning til at reflektere over årets resultater. Én af disse er RealMæglerne i Løkken, der kan glæde sig over at være blevet den ejendomsmægler i byen, der har haft de laveste afslag, højeste salgsrater og korteste liggetider*.

Foto: RealMæglerne Løkken A/S. Ejendomsmægler David Bergmos, indehaver, Gert Ritter, og ejendomsmægler, Kasper Poulsen

Foto: RealMæglerne Løkken A/S. Ejendomsmægler David Bergmos, indehaver, Gert Ritter, og ejendomsmægler, Kasper Poulsen

To generationer i jagten på boliglykke

RealMæglerne i Løkken har haft rygende travlt det sidste år, eftersom interessen for sommerhusområdet steg markant på trods af coronakrisen. Gert Ritter og Kasper Poulsen, der til daglig kan kalde sig far og søn, har derfor måtte løbe stærkt det sidste år for at drive butikken og imødekomme den store efterspørgsel på Løkkens sommerhuse og helårsboliger. For deres indgående kendskab til byen er en populær og sjælden vare, de færreste kan måle sig med.

Gennem de seneste 5 år har Gert Ritter drevet RealMæglerne i Løkken med stor succes. Inden da drev han sit eget sommerhusudlejningsfirma, kaldt Nordvestkysten, hvor han gennem 13 år bød gæster velkomne til byen fra nær og fjern, mens han sideløbende arbejdede i byens turistbureau. Det har derfor aldrig ligget ham fjernt at finde boliger til sommerglade danskere. Derfor har Kasper Poulsen også, fra ung til voksen, boet i byen og udlejet sommerhuse på stribe, hvorfor han i dag kender hver en krog, hvert et sandkorn og hver en sti i byen.

Med denne erfaring kender både far og søn alt til byens historie, mange faciliteter og muligheder ud fra flere perspektiver og er, hvad de vil kalde “lokale med de lokale” efter knap 25 år i byen. De og resten af teamet i RealMæglerne kender derfor byen, som var den deres egen bukselomme, og kan appellere til mange forskellige boligsøgende familier og individer.

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

Investér i Løkken

Særligt børnefamilier har i løbet af året vist interesse i byens sommerhuse, og det er ikke uden grund, mener ejendomsmægler, Kasper Poulsen. For Løkken er lykken, og på disse kanter får man både barsk natur, rolige omgivelser, et aktivt byliv med plads til alle og uanede muligheder for aktiviteter med både Vesterhavet, Fårup Sommerland, en ny koncertplads og et stort gokartcenter i baghaven.

Dét tiltrækker blandt andet eventyrlystne surfere til byen, der også finder interesse i de resterende sportsaktiviteter, der løfter området. For nok har Blokhus også Vesterhavet og andre, gode tilbud, men byen kan efterhånden ikke rumme alle de turister, der traditionen tro valfarter til byen i de populære sommermåneder, hvorfor flere boligsøgende nu er begyndt at søge mod Løkken, fortæller ejendomsmægler, Kasper Poulsen.

Her har flere set deres snit til at gøre en god handel og investere i en bolig, de kan udleje - og med rette. Sommerhusene i Løkken er ofte let omsættelige og med de nuværende lave renter, er der gode forudsætninger for at gøre en god handel.

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

Mange nye, glade boligejere senere

RealMæglerne i Løkken har, med de laveste afslag, højeste salgsrater og korteste liggetider i byen*, udvekslet mange husnøgler til nye, glade boligejere i det forgangne år. Årsagen til dette, finder ejendomsmæglerne i deres tilgang og dialog med kunderne, indgående kendskab til byen og kyndige vejledning fra start til slut.

På trods af de flotte resultater er målet dog ikke nået endnu. For med deres imponerende kendskab til byen, har ejendomsmæglerne, Kasper Poulsen, Gert Ritter og resten af teamet, ambitioner om at kalde sig byens ejendomsmægler, hvorfor de ser forventningsfulde frem til 2021.

Ønsker også du at gå ind i det nye år en investering rigere, eller vil du sikre dig et sommerhus til eget brug i området, kan du med fordel udforske det store udvalg og besøge Realmæglerne i Løkkens hjemmeside her .

(*kilde: Boligsiden.dk pr. 18.12.2020 - Ejendomsmægler med butik i Løkken/fritidshuse)

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.