annoncørbetalt indhold

El-varebiler er efterstræbt blandt virksomheder: Her er forklaringen

El-varebiler fanger virksomhedernes interesse, og den tendens er fuldt forståelig hos Maibom i Aalborg. Der er nemlig masser fordele ved at vælge en el-varebil, og netop derfor har Maibom Aalborg valgt at udvide sortimentet yderligere, og har dermed lagt sig i spidsen som førende forhandler af el-varebiler.

Palle Søe Larsen og Tobias Bertram, erhvervssælgere hos Maibom Aalborg.

Palle Søe Larsen og Tobias Bertram, erhvervssælgere hos Maibom Aalborg.

I takt med en stigende miljøbevidsthed blandt både private såvel som virksomheder, er interessen for elektriskdrevne biler blevet betydeligt større. Den interesse mærker de i særdeleshed hos Maibom Aalborg, der til daglig forhandler Peugeot- og Opel biler til både private og erhverv .

Hos Maibom Aalborg glæder de sig over at kunne fortælle, at de i skrivende stund fungerer som førende forhandler af el-varebiler til erhverv, og det vidner deres komplette sortiment også om:

- Lige nu fører vi både en mellem og stor el-varebil fra Peugeot, og i december tilføjer vi også en lille model til sortimentet. Derudover får vi også yderligere en mellem-stor model fra Opel hjem, som vi glæder os til at præsentere i første eller andet kvartal af 2022, fortæller Palle Søe Larsen, erhvervssælger hos Maibom Aalborg.

Maibom har sat sig for at forhandle adskillige størrelser af el-varebiler til virksomheder, idet deres eksisterende kunder har set sig meget varme på at få en grønnere profil, samt de lave driftsomkostninger, man oplever med el-varebilerne.

Fordele ved at vælge en el-varebil:

Virksomheden opnår en grøn profil ved at vælge el-varebiler

Lavere driftsomkostninger og lavere totale omkostninger over ejerperiode

Automatgear

Under halvt så meget Co2 udslip, som ved brændselsdrevne biler

Betydeligt lavere støjniveau

Få en individuel beregning på omkostningerne af en el-varebil

Når man træder indenfor hos Maibom, vil man stifte bekendtskab med enten Palle Søe Larsen eller Tobias Bertram, som er eksperter i el-varebiler og kan rådgive dig i dig individuelle forbrug:

- Det er vigtigt, at man ikke stirrer sig blind på anskaffelsesprisen på en el-varebil, idet den vil være dyrere end en almindelig varebil. Her er det vigtigt at se på den halvårlige ejerafgift, samt forbrug af strøm, som er betydeligt lavere i længden, fortæller Palle Søe Larsen, erhvervskonsulent hos Maibom Aalborg, og Tobias Bertram uddyber:

- Hvis man er interesseret i at se, hvordan ens individuelle omkostninger med en el-varebil kan se ud, hjælper vi meget gerne med at udregne dette. Jeg kan eksempelvis opstille en beregning, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov for antal kørselskilometer og derved illustrere omkostningerne på el-varebilen over eksempelvis 5 år, sammenlignet med ens nuværende bil, siger Tobias Bertram.

Den lille el-varebil, Peugeot e-Partner, som Maibom får hjem i december, er en rigtig fornuftig servicebil, der har plads til både malerens og elektrikerens arbejdsredskaber. Den mellem el-varebil, Peugeot e-Expert eller Opel e-Vivaro, er ideel til langt de fleste håndværkergrupper og virksomheder, da det er en all-round varebil. Den store el-varebil, Peugeot e-Boxer, bliver også omtalt af Maibom som et rullende værksted, idet den kan indeholde rigtig meget udstyr og store materialer.

- Hvis man som virksomhed er i tvivl om, hvilken størrelse der kunne passe til det daglige arbejde og transport af udstyr, er man mere end velkommen til at kontakte enten jeg selv på 96316429 eller Tobias Bertram på 96316428, så kan man få lov til at låne en af bilerne for en dag, og opleve hvordan den kører og om den har plads til udstyret, fortæller Palle Søe Larsen, erhvervskonsulent hos Maibom.

Peugeot e-Boxer i Maiboms udstilling.

Peugeot e-Boxer i Maiboms udstilling.

Fremtiden er grøn

Selvom elbiler generelt stormer fremad på markedet, er det stadig nyt for mange. Der er dog rigtig mange indikationer på, at virksomheder fremadrettet bliver grønnere og grønnere, hvad angår deres køretøjer, og nogle implementerer endda i deres 5-års plan, at de ønsker at gå helt og aldeles over til eldrevne køretøjer.

Folketinget vedtog desuden skærpede miljøkrav til tunge køretøjer tilbage i maj 2019, og kravene medfører, at ældre varebiler ikke må færdes i bestemte områder i de større byer i Danmark, hvis de ikke har et påmonteret partikelfilter - dette skubber også på den grønne omstilling.