Annoncørbetalt indhold

Er din medarbejdertrivsel helt ude i skoven?

Stigende interesse for oplevelser sammen med kolleger har fået forlystelsesparken Fårup Sommerland til at satse stort på erhvervsmarkedet.

Nordjyske virksomheder vil gerne investere i trivslen. Glade og tilfredse medarbejdere kan nemlig både have positiv indflydelse på virksomhedens produktivitet og evne til at tiltrække den rette arbejdskraft. I løbet af de seneste år er der derfor kommet stigende fokus hos erhvervslivet på spændende måder at booste trivslen på gennem fælles oplevelser og udfordringer.

Fællesskabet i fokus

Den interesse mærker man hos Fårup Sommerland ved Blokhus, der har investeret i udviklingen af både fysiske rammer og konkrete koncepter, der kan give nordjyder på firmaudflugt en ekstra oplevelsesdimension, der rækker ud over den traditionelle bowling-aften.

Det har foreløbig været en stor succes:

- For få år siden skulle man helst udfordres og udvikles personligt på alle mulige niveauer, når der var sat tid af til medarbejderarrangementet, men det synes jeg, at man er begyndt at søge væk fra for i stedet at fokusere på kernen i medarbejderudflugten, nemlig samværet og fællesskabet. Der sker noget, når man har nogle sjove oplevelser sammen med både kolleger og familier, og vi får tilbagemeldinger om, at det har forbedret trivselsklimaet på medarbejderfronten, siger salgschef i Fårup Sommerland, Cathrine Billund Kallehauge.

Ønskerne til firmaudflugten eller sommerfesten spænder vidt og dækker bredt på skalaen fra de større temafester til de mere familievenlige arrangementer i roligt tempo og børnehøjde. For at imødekomme interessen for firma- og kollegiale arrangementer har parken foretaget større investeringer i udbygning af festlokaler og holder gerne de ikoniske rutsjebaner Orkanen og Falken åben efter lukketid for selskaber.

Indhold leveret af Fårup Sommerland
AAU holdt teambuilding i FårupSommerland

Det stigende antal henvendelser fra virksomheder og organisationer, der ønsker at planlægge en firmaudflugt i parken, har også været en medvirkende årsag til etableringen af et hotel midt i parken, der både kan servicere de "almindelige gæster", men også danne rammen om møder, konferencer mv. som fagligt supplement til firmaudflugten.

Udflugter med Vingesus

Hos Siemens Gamesa Renewable Energy i Aalborg har man gennem en årrække foretaget markante investeringer i medarbejdertrivsel og sammenholdet blandt virksomhedens ansatte. Vindmøllegiganten har blandt andet oprettet personaleforeningen Vingesuset, der hvert år sørger for at udbyde og afholde arrangementer for virksomhedens ca. 2.000 medarbejdere. Det kan nemlig godt betale sig, lyder det:

- Vi er af den overbevisning, at tværorganisatoriske arrangementer og socialt samvær uden for arbejdspladsen styrker den samlede produktivitet og medarbejdertrivsel. Det skaber stolthed og loyalitet blandt eksisterende medarbejdere, lyder det fra Betina Calundan Derosche, der er næstformand i personaleforeningen Vingesuset hos Siemens Gamesa Renewable Energy.

Personaleforeningen Vingesuset drives frivilligt af ansatte på tværs af afdelinger, og målet med foreningen er at skabe de bedste arbejdsvilkår for virksomhedens medarbejdere. Flere af arrangementerne er desuden familieevents, hvor medarbejdere har mulighed for at invitere både børn og bedsteforældre med til en række arrangementer.

Indhold leveret af Fårup Sommerland

- Vi gør meget ud af at sammensætte udbuddet af arrangementer - særligt når det gælder vores familieture, hvor der helst skal være aktiviteter for både store og små. Det har gjort turen til Fårup Sommerland til et af Vingesusets mest populære events, som mange ser frem til i løbet af året, siger Betina Calundan Derosche, som til dagligt arbejder i vindmøllevirksomhedens administrative afdeling, og fortsætter: - Det giver mulighed for at tage både bedsteforældre og børn i alle aldre med til arrangementet, som alle vil vende hjem med gode oplevelser i bagagen. Derfor bliver vi ved med at komme tilbage år efter år, og jeg er overbevist om, at der vil lyde ramaskrig blandt medarbejderne, hvis vi valgte at fjerne Fårup fra vores udbud af arrangementer.

Personaleforeningen hos Siemens Gamesa Renewable Energy har arrangeret firmature til Fårup Sommerland de seneste 12 år, og i maj måned sætter Vingesuset endnu engang kurs mod rutsjebaner og nye eventyr i den nordjyske forlystelsespark.

Se mere her: www.faarupsommerland.dk

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!