annoncørbetalt indhold

Er du også på boligjagt? Her er 3 nybyggede områder, du skal holde øje med

Det er næppe gået nogens næse forbi, at der i løbet af corona-pandemien er solgt rekordmange sommerhuse landet over. I Nordjylland er det ingen undtagelse, hvor salget af helårshuse ligeledes er steget eksplosivt. Er du også på boligjagt, men oplever, at der er rift om buddet? Så læs med herunder, hvor vi giver dig et særligt indblik i, hvilke nye boligområder, du skal holde øje med.

Kaj Birksteds Vej i Vadum. Foto: Nørresundby Boligselskab

Kaj Birksteds Vej i Vadum. Foto: Nørresundby Boligselskab

Med sø i baghaven

På Kaj Birksteds Vej i Vadum ligger 22 nybyggede familieboliger klar til indflytning. Med udsigt til sø og skov, finder du næppe et bedre beliggende kvarter uden for Aalborg Centrum. Vadum er særlig kendt for sit rige foreningsliv og byder på masser af historie, da dele af byen førhen har været brugt som militær flyvebane på grund af sin korte afstand til Aalborg Lufthavn. Siden da, er byen dog vokset til og er idag et af de mest familievenlige provinsbyer til Aalborg. Her kan børnene lege på kryds og tværs af boligkvarterne uden bekymringer, hvilket forklarer Vadums popularitet blandt børnefamilier.

De 22 lejeboliger byder på 102 m2 hver især med en moderne og minimalistisk indretning, så du kan sætte dit eget præg på boligen. I køkkenet er inventaret, der kommer fra Designa, allerede på plads, mens kogeplade, ovn og opvaskemaskine, fra Siemens, er i rustfrit stål, hvorfor materialerne er i orden fra inderst til yderst. Boligen består samtidig af 3 rum, og med kæledyr tilladt er der plads til hele familien. Skulle pladsen alligevel knibe, hører et skur med til hver bolig med både strøm og lys, hvorfor det også kan bruges som værksted. Boligerne har været indflytningsklar siden den 1. maj, og til en husleje på bare 7.726 kr om måneden, er der kun få boliger tilbage. Ønsker du en sommer med sol og varme på en overdækket terrasse eller altan, bør du derfor ikke vente for længe med at slå til.

Aabybro Centret. Foto: Nørresundby Boligselskab.

Aabybro Centret. Foto: Nørresundby Boligselskab.

Puls i provinsen

I Aabybro har man også oplevet en vækst i kommunens indbyggere, og her er det særligt byens børn, der ønsker at blive i eller vende tilbage til deres barndomsby.

I Aabybro bor der mange mennesker med forskellige behov, hvilke ofte afhænger af, hvor i livet, de befinder sig. Det afspejles i Aabybro Centret, hvor man tager højde for disse og har dem med i design- og byggeprocessen. I fornyelsen af centret er der 12 studieboliger á 2 rum på 50 m2, 29 familieboliger á 2-3 rum på 75-95 m2 og 24 seniorboliger á 2 rum på 75 m2 undervejs. Det nye byggeri vil derfor komme til at favne og huse mange mennesker, der alle har ønsket, om at bo tæt på byens puls, til fælles.

Boligerne vil være af god kvalitet til fornuftige penge, fordelt på flere etager og tæt på indkøbsmuligheder i et nyt og grønt bymiljø. Det er derfor et område, der er værd at holde øje med, inden byggeriet står færdigt primo 2022.

Stigsborg Brygge i Nørresundby. Foto: Nørresundby Boligselskab.

Stigsborg Brygge i Nørresundby. Foto: Nørresundby Boligselskab.

Hvor land møder vand

Er du på boligjagt i Aalborg-området, vil du nødig gå glip af Stigsborg Brygge. I den nye bydel af Nørresundby er 69 boliger, fordelt på 5 bygninger, ved at tage form på, hvad der synes at være, byens bedste beliggenhed. Mange drømmer at vågne op på solsiden med udsigt til Limfjorden, og netop derfor er de eksklusive boliger placeret på Nørresundbys havnefront.

Boligerne på Stigsborg Brygge vil bygges helt op til en 4. etage, hvorfor man kan forvente en fremragende udsigt fra den frodige tagterrasse, som beboerne kan have glæde af. Samtidig har hver bolig sit eget private uderum i form af solrige terrasser eller altaner, og til en husleje på blot 5.525-9.000 kr om måneden er det svært, hvis ikke umuligt, at finde et argument for, hvorfor man ikke skulle flytte ind hurtigst muligt. Byggeriet er allerede klart til indflytning den 1. september, hvorfor du kan flytte ind i en drøm af en bolig indenfor en nær fremtid.

Ønsker du at skrive dig op til en af de omtalte boliger, som Nørresundby udbyder, så klik her , og du vil finde mere information om de forskellige byggeprojekter løbende.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.