annoncørbetalt indhold

Et gratis hustjek kan sikre dit hjem mod fremtidige skader

Hjemmets fire vægge skal fungere som en tryg base, men ved du, om dit hus netop nu er ved at udvikle små fejl, der kan blive til store skader? Det kan du finde ud af med et gratis hustjek og en termografering.

Da Nordjylland fik en tur med snestormen, var det vist de færreste der var forberedte. Cyklerne skulle stilles i sikkerhed, bilen skulle have vinterdæk på og hunden skulle luftes, inden vejret langsomt begyndte at blæse op til storm.

Og så var det ellers bare om at komme hjem i en fart, så hjemmets fire vægge kunne beskytte dig mod vinterkulden. Fordi det forventer vi naturligvis, at hjemmets fire vægge kan, men facaden, træværket og tagrenderne kan sagtens være beskadiget, uden at du er klar over det.

Derfor kan det være en rigtig god idé at få tjekket huset igennem for fejl og mangler, idet små fejl på huset let kan udvikle sig og blive en yderst dyr affære.

Bestil et gratis hustjek hos Jydsk Tagteknik

Jydsk Tagteknik tilbyder lige nu at udføre et hustjek , inklusiv termografi, på alle huse fra før 1984 kvit og frit. En service der ellers koster 2.995,- kroner.

Med et hustjek får du et detaljeret overblik over eventuelle fejl og mangler på:

- Tag

- Træværk

- Vinduer

- Døre

- Hulmursisolering

- Tagrender

- Facade

- Loftisolering

Derudover får udfører Jydsk Tagteknik også en gratis termografering i huset, som er en måling af husets isolering. Der medbringes et temperaturfølsomt kamera, der kan måle, hvor varmen eventuelt slipper ud af huset, eller hvor kulden slipper ind.

Så kan man let finde kuldebroer, utætheder og manglende isolering, der gør, at huset har svært ved at holde på varmen.

Dit gratis hustjek afsluttes med en rapport over husets stand, hvori du vil kunne læse om en eventuelt sprukket fuge i hoveddøren, der lukker kold luft ind, eller utætte samlinger i tagrenden, og tids nok kunne reparere det.

Hustjekket finder fejl, der måske ikke gør den helt store skade nu, og som du måske ikke engang havde opdaget, men som kan udvikle sig til at blive til større skader der bliver dyre at reparere.

Det er bedst at foretage termografering i vinterhalvåret

Når man skal foretage en termografering, skal det være i vinterhalvåret, hvor der er forskel på temperaturen udenfor og indenfor. Derfor er det helt ideelt at få foretaget undersøgelsen i perioden fra oktober til april, hvor der netop er koldt ude, og vi har skruet op for varmen inde.

Hvis Jydsk Tagteknik finder fejl og mangler på dit hus, vil de også give dig et tilbud på reparation, som er helt uforpligtende at få. Bestil via formularen hos Jydsk Tagteknik.