Annoncørbetalt indhold

Fårup-hotel er blevet populært blandt mødebookere

Aktiv læring er blevet et mantra, som flere og flere virksomheder og organisationer efterspørger og følger, når de holder møder og seminarer.

Og flere hoteller i Nordjylland har succes med netop at tilbyde de rette rammer for aktive møder.

Private og offentlige virksomheder i Danmark afholder hvert år i tusindvis af møder, seminarer og konferencer uden struktur og et planlagt udbytte. Det er et problem i et travlt samfund, hvor effektivitet er i højsædet, og derfor søger flere og flere virksomheder nu i retning af de såkaldte aktive møder, hvor rammerne eller bestemte aktiviteter virker befordrende for læring og udbytte.

Kongreschef Hanne Kristiansen fra VisitAalborg forklarer:

- I regi af VisitDenmark arbejder vi med en involverende tilgang til møder, som vi kalder Meetovation. Udgangspunktet er, at tid i dag er det mest værdifulde, vi har. Derfor er det vigtigt, at man som mødeudbyder har fokus på, hvordan man via aktiv sparring og interesse for mødets eller konferencens faglige og/eller sociale formål bedst kan bidrage til, at kunderne - og ikke mindst deltagerne - får det bedst tænkelige udbytte at den tid, de har investeret i mødet. Med andre ord handler Meetovation om, hvordan du skaber mere effektive, værdifulde og udbytterige møder, forklarer hun.

Og Hanne Kristiansen siger supplerende, at Nordjylland står særdeles stærkt inden for området:

- I Nordjylland har vi mange unikke koncepter inden for møde- og kongresmarkedet. Det skyldes først og fremmest vores flotte natur, men det skyldes også en høj grad af kreativitet, da gæsterne ikke nødvendigvis kommer af sig selv, som det er tilfældet i eksempelvis København. Det er på nogle måder en fordel for os, at vi på den måde hele tiden skal gøre tingene lidt bedre, pointerer hun.

Indhold leveret af Fårup Sommerland

Hotel Fårup rammer plet

Et af de steder i Nordjylland, der har sat aktive møder på dagsordenen, er det nye Hotel Fårup, der ligger som en del af en af Nordeuropas flotteste oplevelsesparker Fårup Sommerland ved Blokhus. Hotellet stod færdigt i april 2016 og er i både beliggenhed, form og indhold designet til netop aktive møder:

- Hotellet her i Fårup Sommerland er på alle måder unikt. Beliggenheden i skoven ved søen og midt i parken er selvfølgelig noget helt specielt. Derudover er selve hotellet designet til at være en oplevelse i sig selv - uanset om du er gæst til et dagsmøde, holder konfirmation eller bryllup eller hvis du er en del af en familie, der blot skal i parken et par dage inkl. overnatning, forklarer salg- og bookingchef Bettina Christensen fra Fårup Sommerland.

Hotellet er på 2.400 kvadratmeter og består af 51 specialindrettede værelser og konferencefaciliteter til alt fra 10-500 deltagere. Det er dog kombinationen af hotellets faciliteter og de mange udendørsfaciliteter, der ifølge Bettina Christensen ofte sikrer den vigtige læring:

- Flere og flere af vores mødegæster kombinerer indendørs og udendørs faciliteter. Du har måske et møde i vores konferencesal fra kl. 9-12, hvorefter du har aktiviteter i parken eller i vores norske bålhytte om eftermiddagen eller aftenen. Mantraet er, at alt kan lade sig gøre, og det mener vi faktisk helt bogstaveligt, fortsætter hun.

Indhold leveret af Fårup Sommerland

Leg og oplevelser på den seriøse måde

Fårup Sommerland har også faste koncepter for inddragelse af nogle af parkens mest populære forlystelser. Det er Orkanen, River Rafting og Skattejagt, hvor deltagerne arbejder i hold og skal løse forskellige opgaver. På den måde leges både viden og sammenhold ind, og det har Bettina Christensen og hendes kolleger allerede stor erfaring med:

- Vi er blevet helt overvældet af den positive opmærksomhed, hotellet har fået siden åbningen i april sidste år. Det gælder dels blandt parkens primære målgruppe, nemlig børnefamilierne, men også antallet af forespørgsler fra mødebookere har været helt overvældende. Vi er virkelig glade for, hvor godt vi er kommet fra start.

Bettina Christensen har da også allerede bookinger i kalenderen adskillige år ud i fremtiden. Det gælder både møder og konferencer, og det gælder også bryllupper, runde fødselsdage og konfirmationer, hvor datoen af gode grunde kendes flere år i forvejen.

Indhold leveret af Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har da også nærmest på rekordtid valgt at bygge til hotellet. En ny restaurantbygning stod færdig i februar i år og er allerede taget i anvendelse. Det giver Hotel Fårup endnu bedre mulighed for at levere en god oplevelse - ikke mindst i forbindelse med bespisningen, som også er en vigtig del af det at være til et dags- eller weekendmøde. I det hele taget ser Bettina Christensen meget positivt på at kunne tiltrække endnu flere mødegæster i fremtiden efterhånden som principperne bag aktive møder vinder endnu mere indpas:

- Omgivelserne og naturen kombineret med muligheden for at anvende attraktioner til læring kan bidrage til, at deltagerne får en markant anderledes og udbytterig oplevelse. Desuden har vi, via vores Fårup Academy, en speciel viden og erfaring omkring service og værtskab, som i høj grad kan komme konferencedeltagerne til gode, slutter hun.

Besøg Hotel Fårup på http://konference.faarupsommerland.dk

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!