annoncørbetalt indhold

Feriehuse i Tversted hitter

Hos Realmæglerne v. Ejvind F. Just oplever man en stærkt stigende interesse for at holde ferie i området omkring Tversted. Populariteten skyldes ifølge ejendomsmægleren en kombination af skøn natur, et prisvenligt niveau og ophævelsen af bopælspligten.

Det er populært at holde ferie i Danmark. Ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik slog antallet af overnatninger i udlejede feriehuse i første halvår af 2019 alle rekorder med hele 7,4 millioner overnatninger. Den store interesse mærker man også i Tversted og omegn, hvor efterspørgslen på feriehuse i området er støt stigende. Det fortæller ejendomsmægler Ejvind F. Just fra Realmæglerne i Tversted, som står for salg af helårsboliger og fritidshuse i Tversted, Bindslev og omegn:

- Vi danskere elsker at holde ferie og slappe af herhjemme, og det mærker vi også på salget af fritidshuse, som virkelig er blevet populære. Området byder på skøn natur med strand og klitter, og derudover ligger prisniveauet i et fornuftigt leje, hvor de fleste kan være med. Det gør det attraktivt for mange at investere i en feriebolig, siger han og fortsætter:

- Efter at bopælspligten er blevet nedlagt, har det også medført en skærpet opmærksomhed fra en ny type købere, som ønsker en mere privat og prisvenlig feriebolig end man eksempelvis finder i Skagen – men hvor man stadig har den naturskønne beliggenhed.

Mange feriegæster – få feriehuse

Hos Feriepartner Tversted, som indgår i kontorfællesskab med Realmæglerne i Tversted, mærker man også den stigende interesse for Tversted som feriedestination. Ifølge Jesper Smidt, som er bureauleder hos Feriepartner Tversted, har den voldsomme popularitet dog også medført nogle udfordringer:

- Det er for alvor blevet populært at holde ferie her i Tversted og omegn, og vi er rigtig glade for, at så mange har fået øjnene op for vores dejlige område. I øjeblikket er der faktisk så stor en efterspørgsel på feriehuse, at vi i højsæsonen har svært ved at finde sommerhuse nok til alle gæsterne, og vi kunne derfor godt bruge endnu flere feriehuse i området. På den måde kan flere få glæde af byen og naturen, fortæller han.

Feriegæster fra ind- og udland

Det er mange forskellige folk fra både Danmark og udlandet, der har interesse i at købe og leje feriehuse i Tversted. Dog er der en ny og overraskende tendens i forhold til fordelingen af nationaliteter:

- Som noget nyt ser vi særligt en større efterspørgsel fra hollandske gæster, som har opdaget Tversted og gerne vil holde ferie i et dansk sommerhus. Det er vi glade for, for det betyder, at budskabet om vores område spreder sig – også til udlandet. Derudover håber vi, at det kan være med til at løse nogle af vores udfordringer i ferieperioderne, hvor danskere, tyskere, nordmænd og svenskere som regel holder ferie på de samme tidspunkter, siger Jesper Smidt.

Hos Realmæglerne i Tversted er det særligt nordmænd og tyskere, som gerne vil købe sommerhuse i området:

- Nu hvor bopælspligten er blevet nedlagt, ser vi, at flere fra udlandet gerne vil købe ejendom. Det er især nordmænd og tyskere, som gerne vil købe, da de forholdsvist nemt kan køre hertil i bil, fortæller Ejvind F. Just og fortsætter:

- Den mulighed har tyskerne nu for alvor fået øjnene op for. Her vælger de ofte at købe et fritidshus, der ligger for sig selv ude på en stor naturgrund, hvor de kan have lidt mere privatliv. De går som regel efter et sommerhus, som de tidligere har haft lejet og derfor kender godt.

Er du også interesseret i at købe et sommerhus i området omkring Tversted? Så finder du mere information her: www.realmaeglerne.dk/482

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.