annoncørbetalt indhold

Flodkrydstogter hitter hos danskerne

Flodkrydstogter er en populær rejseform hos danskerne. Her er der mulighed for at slappe af og lade oplevelserne komme til dig, mens du nyder de skiftende landskaber, den gode mad i skibets restaurant og en dejlig nattesøvn i en komfortabel kahyt.

Hvis du ønsker at opleve Europas smukkeste floder og kanaler på tætteste hold, så er flodkrydstogter den ideelle rejseform for dig. Flodkrydstogter er en attraktiv og luksuriøs måde at rejse på, hvor der er masser af forkælelse ombord, mens skibet sejler fra den ene spændende destination til den anden.

Hos rejsebureauet Best Travel, der holder til i Frederikshavn, er flodkrydstogter en populær rejseform, som flere og flere får øjnene op for:

- Det er jo den oplagte rejseform, hvis man bare gerne vil læne sig tilbage og blive forkælet uden at skulle tænke på en hel masse selv, og hvor man samtidig oplever flere spændende destinationer på samme rejse. Vi har allerede meldt udsolgt på flere af vores afgange i 2020, hvilket vidner om rejseformens store popularitet hos danskerne, lyder det fra Jens Fonsbøl, der er salgs- og marketingchef ved Best Travel.

Flodkrydstogter adskiller sig fra almindelige krydstogtrejser, da skibene ofte er mindre. Der er derfor mulighed for at komme helt tæt på natur, vinmarker og slotte, og rejsen giver tid til fordybning og afslapning i stille og rolige omgivelser, mens skiftende landskaber driver forbi.

Mange skønne destinationer

Best Travel tilbyder et bredt udvalg af flodkrydstogter til mange spændende destinationer i Europa. Især togterne på Donau er populære, men også Rhinen, blomsterkrydstogter i Holland samt de franske floder er i høj kurs. Der er desuden mulighed for at vælge en mere eksotisk destination på blandt andet Mekongfloden, som byder på spændende seværdigheder i Vietnam og Cambodja.

De fleste flodkrydstogter finder sted i foråret og efteråret og varer mellem alt fra fem til 24 dage. På nogle af Best Travels destinationer er det også muligt at rejse direkte fra Aalborg, hvilket gør det ekstra nemt for nordjyske krydstogtgæster.

- Flodkrydstogter er en samlet pakke, hvor mad og oplevelser er inkluderet i prisen. Der er derfor styr på alt hjemmefra, og du skal ikke tænke på uforudsete udgifter eller at skifte hotel hver eller hver anden dag. Med flodkrydstogter er der garanti for, at du vil få en perlerække af spændende oplevelser, uanset om du er kultur-, naturelsker eller noget helt tredje, siger Jens Fonsbøl.

Landscape with tulips, traditional dutch windmills and houses near the canal in Zaanse Schans, Netherlands, Europe

Landscape with tulips, traditional dutch windmills and houses near the canal in Zaanse Schans, Netherlands, Europe

Erfarne rejseledere giver tryghed

I alle flodkrydstogtrejser er der desuden inkluderet en dansk rejseleder, som står klar med spændende fortællinger om destinationerne ombord samt hjælp til praktiske ting under rejsen.

Rejselederne er livserfarne mennesker, der kan fortælle om destinationerne og byerne på en måde, som giver krydstogtgæsterne et unikt indblik i lokalbefolkningen og seværdighederne. På den måde er rejselederne både en hjælp omkring praktiske ting undervejs samt en kilde til indsigt i det pågældende land og dets kultur.

Læs mere om flodkrydstogter og find inspiration til destinationer på www.besttravel.dk/tema/flodkrydstogter

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.