annoncørbetalt indhold

Flot anbefaling fra Uldum: -Det gør vi igen næste år

Der er ingen tvivl om, at tidligere gæster hos Montra Hotel Hanstholm, er ovenud tilfredse med deres ophold. Her er anbefalingerne fra både det pensionerede ægtepar fra Rødovre og børnefamilien fra Uldum ved Vejle.

 <i>Privat foto.</i>

Privat foto.

Lige mellem bunkermuseet og fantastiske Nationalpark Thy, finder man et hotel med stribevis af anbefalinger bag sig. Her berettes personalets service som værende helt i top, og destinationen er oplagt for både børnefamilier såvel som pensionister.

Der er tale om Montra Hotel Hanstholm, der, med sine 4 stjerner, giver gæsterne en fantastisk oplevelse, hvad end formålet med turen er ren afslapning eller man søger gode oplevelser i lokalområdet.

Det kan flere gæster berette, heriblandt ægteparret fra Rødovre, Georg og Alice, samt Per Olsen og hele hans familie.

Fra Rødovre til Hanstholm på motorcykel

Georg og Alice på henholdsvis 71 og 69 år, tog tidligere i maj turen fra Rødovre til Hanstholm på motorcykel.

De fandt Montra Hotel Hanstholm på Booking.com, og valgte hotellet fordi de søgte lidt ekstra luksus i nærheden af bunkermuseet på stranden, som var formålet for turen:

- Vi er jo lidt oppe i årene, og søger derfor også lidt luksuriøse hoteller med gode senge når vi tager på tur, fortæller Alice.

Parret har kendt hinanden i ni år, og kører ofte på motorcykeltur til forskellige steder i Danmark og Europa, heriblandt Herning, Langeland, Gardasøen, Frankrig og Slovenien.

- Så skulle vi jo også lige se den del af landet, nu hvor vi har besøgt så mange andre steder. Vi havde hørt rigtig godt om bunkermuseet, så det vidste vi, at vi gerne ville se. Derudover endte vi med også at besøge Vigsø, Thisted og Klitmøller, hvor vi virkelig bare har nydt det smukke landskab, siger Georg.

Georg og Alice har særligt rost Montra Hotel Hanstholms receptionist, værelsernes høje standarder samt både swimmingpool og den altid varme sauna.

- Der blæser jo rigtig meget på vestkysten, og der var også kun ni grader da vi ankom, så det var rigtig dejligt at få sådan en varm velkomst som vi fik på Montra Hotel Hanstholm.

- Vi mødtes med personalet på sådan et værested, hvor vi fik en god kop kaffe til en femmer og en snak med jyderne om, hvordan det er at bo i Hanstholm. Det var helt vildt hyggeligt, og det gjorde virkelig, at vi følte os velkomne, hvilket vi personligt sætter stor pris på, fortæller parret.

- Derudover blev morgenmaden på hotellet jo serveret med udsigt over Nationalparken Thy. Det var et helt fantastisk ophold.

- Vi spiste også rigtig meget på den fiskerestaurant, der ligger på havnen, der serverede nogle gode store portioner med lækker fisk. Her kom mange mennesker for at spise, så det var tydeligt at se, at folk godt vidste hvor de skulle gå hen for at finde god kvalitet.

De erfarne eventyrer Georg og Alice giver sine varmeste anbefalinger til Montra Hotel Hanstholm, og ser ellers frem til deres planlagte motorcykelrejse gennem Europa i juli.

Georg og Alice nød både opholdet på Montra Hotel Hanstholm og de mange oplevelser i nærområdet.

Per tog familien med på Montra – et glædeligt gensyn med hotellet og med havet

Da Per Olsen og konen Helle besøgte Montra Hotel Hanstholm sidste år, vidste de, at det ikke var sidste gang de kom på besøg.

Derfor valgte de i år at tage både børn, svigersøn og børnebørn med tilbage til hotellet – en julegave fra Per til alle otte familiemedlemmer.

- Og det gør vi igen næste år, for det var simpelthen bare en helt fantastisk tur, fortæller Per Olsen.

- Vi valgte hotellet igen, fordi vi tænkte at det var helt perfekt med den swimmingpool, de har. Og den benyttede vi faktisk også alle de dage, vi var afsted på ophold. Det var lige det, vi havde brug for.

- Den sidste dag spurgte vi, om vi stadig måtte bruge poolen selvom vi var tjekket ud, og de sagde, at vi måtte bruge den lige så meget vi ville. Vi forlod først swimmingpoolen klokken fire eller fem om eftermiddagen den sidste dag.

Per og familien havde nogle hyggelige dage i Hanstholm, hvor også svigersønnens fødselsdag blev fejret.

4
Per og familien havde nogle hyggelige dage i Hanstholm, hvor også svigersønnens fødselsdag blev fejret. Per og familien havde nogle hyggelige dage i Hanstholm, hvor også svigersønnens fødselsdag blev fejret. Per og familien havde nogle hyggelige dage i Hanstholm, hvor også svigersønnens fødselsdag blev fejret. Per og familien havde nogle hyggelige dage i Hanstholm, hvor også svigersønnens fødselsdag blev fejret.

Per og familien kommer oprindeligt fra Uldum i Midtjylland, og valgte Montra Hotel Hanstholm med det formål at slappe af og hygge med familien, men især også fordi de kendte hotellet fra deres ophold sidste år:

- Personalet på hotellet er simpelthen så venlige. Jeg tror ikke, man kan finde så god behandling ret mange andre steder. Hver enkelt medarbejder, vi mødte, havde et rigtig hørt serviceniveau.

- Vi fik også en rigtig sjov fortælling om aftenen, der omhandlede Olsen-banden i Jylland, som jo blev optaget i Hanstholm. I filmen sagde de jo til personalet på hotellet, at de skulle have en ”stiv whiskey,” så det gik vi grinagtigt og sagde til hinanden.

Foruden det glædelige gensyn med Montra Hotel Hanstholm, var Per og hans søn, Mike, også særligt glade for at besøge Hanstholm havn, idet de begge tidligere har sejlet:

- Hanstholm havn er virkelig noget for sig. Inden vi kørte hjem, skulle vi også lige en tur mere forbi havnen, for der var bare helt fantastisk, siger Per.

Læs mere og book ophold hos Montra Hotel Hanstholm

Søger du en forlænget weekend hos det toproste personale hos Montra Hotel Hanstholm, kan du læse meget mere om hotellet og booke et ophold på deres hjemmeside www.montrahotels.dk/hotel-hanstholm.