Annoncørbetalt indhold

Fyringssæsonen står for døren

Bygma Bindslev råder forbrugerne til at være tidligt ude og sikre sig træpiller til hele vinteren

For mange boligejere i landområderne er pillefyret eneste opvarmningskilde. I foråret var træpiller en stor mangelvare, fordi der var så vådt i de svenske skove, at maskinerne havde svært ved at bevæge sig rundt, og fordi flere varmeværker købte stort ind af træpiller.

- Nu er den ekstremt varme sommer forvandlet til et mere dansk klima med kølige temperaturer, og fyringssæsonen står for døren. Med de erfaringer, vi gjorde i foråret, råder vi derfor vores kunder til allerede nu at sikre sig træpiller til en hel sæson, siger leder af byggecentret i Bygma Bindslev, Jørgen Mikkelsen.

Indhold leveret af Bygma Bindslev Niels Henriksen

Bedste kvalitet

Bygma Bindslev er en af Nordjyllands største forhandlere af træpiller og har et fast samarbejde med Skandinaviens største producent af træpiller. Træpiller er ikke bare træpiller, så hos os er rådgivning og vejledning vigtig, således at kunderne ikke efterfølgende oplever problemer med fyr eller pilleovn. Hos os får kunderne kun den bedste kvalitet uden barkrester og uden sand, understreger Jørgen Mikkelsen.

- En typisk kunde bruger mellem 8 og 10 paller på en fyringssæson, og de fylder selvfølgelig noget, men alle vores paller er forsynet med hætter, så pallerne kan sagtens stå ude hele vinteren, uden at træpillerne tager skade.

Indhold leveret af Bygma Bindslev Niels Henriksen

Lokale briketter

Men træpiller er ikke det eneste brændsel, som kunderne finder hos Bygma Bindslev. Også træbriketter er en populær vare hos de mange husejere, der hygger sig med ild i brændeovnen, når kviksølvet i termometeret falder.

- Og så er vores produkt endda lokalt produceret, for vi får vores træbriketter direkte fra IC Listefabrik, som har adresse umiddelbart ved siden af vores trælast. Briketterne presses eksklusivt til os - det vil sige, at de fås ikke andre steder. Råmaterialet er rester fra produktionen af lister, så vi kan tilbyde kunderne en virkelig høj kvalitet, som vi gerne står på mål for, fastslår Jørgen Mikkelsen.

Træbriketterne leveres både i pakninger á 20 kg og på paller. En gennemsnitlig kunde bruger typisk 1-3 paller på en fyringssæson som supplement til fjernvarme eller alternative varmekilder.

Indhold leveret af Bygma Bindslev Niels Henriksen

Voksende

- Hos Bygma Bindslev har vi fokuseret på brændsel i 6-7 år, og forretningsomfanget er bare vokset og vokset, således at vi i dag leverer brændsel med egne lastbiler med kran til kunder i hele regionen. Vores fokus på produkterne har selvfølgelig været med til at øge forretningsomfanget, men også det faktum at flere og flere går væk fra at fyre med olie og naturgas og i stedet vælger mere miljørigtige varmekilder, giver selvfølgelig også en større efterspørgsel efter grøn brændsel, gør Jørgen Mikkelsen opmærksom på.

Med den efterspørgsel, der i år er begyndt tidligere end forrige år, og med udsigt til prisstigninger hen over de kolde måneder, råder Jørgen Mikkelsen kunderne til at handle i tide, så der også er varme i radiatorerne i marts.

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!