Annoncørbetalt indhold

Gode madoplevelser hitter hos aalborgenserne

Cafélivet blomstrer i Aalborg, og det mærker man især hos Bistro V, hvis tredelte koncept med mad i huset, take away og delikatesse har vundet stor popularitet.

Madbranchen i Aalborg er i rivende udvikling, og aalborgensernes efterspørgsel efter gode madoplevelser betyder, at byens madsteder har nok at se til. Et af de spisesteder, der kan mærke den stigende travlhed, er Bistro V på Toldbod Plads 2, som siden åbningen for to år siden har oplevet stor kundetilstrømning og ikke mindst efterspørgsel efter kvalitetsmad til en fornuftig pris:

- Aalborgenserne har helt tydeligt taget godt imod Bistro V. Generelt ser vi en tendens til, at kunderne i højere grad vælger efter kvalitet. De ønsker ikke at spise hvad som helst. Det skal være kvalitetsmad krydret med en fornuftig nordjysk pris, og det er præcis det, som vi leverer, siger Kristian Krise, direktør hos Bistro V, der selv er uddannet kok.

Indhold leveret af Bistro V
Med det flotte udeområde har Bistro V plads til 200-300 gæster om sommeren

Gæsterne bestemmer rammerne

God mad skal være tilgængeligt for alle. Sådan er holdningen hos Bistro V, der tilbyder et tredelt koncept, hvor overskuelighed og tilgængelighed går hånd i hånd med gode madoplevelser:

- Vi oplever i stigende grad, at tid vægtes højere end penge. Derfor tilbyder vi et fleksibelt koncept, hvor man kan vælge at spise her hos os, vælge take away eller gå på opdagelse i vores delikatesse, hvor der blandt andet findes både saucer, kød, øl og vin. Vores holdning er, at alt vores mad skal kunne købes med hjem. For oplevelsen i og nydelsen ved et velsmagende måltid med dertilhørende vin eller øl skal kunne nydes i præcis de rammer, som vores gæster ønsker, siger Kristian Rise, der desuden forklarer, at Bistro V sælger take away mad, uanset om det er til en eller 100 personer.

Indhold leveret af Bistro V
Hos Bistro V serveres et bredt udvalg af kvalitetsmad til gode nordjyske priser

Bistro V’s menuer hitter også til store begivenheder, og den populære nytårs-take away og jule-take away er allerede blevet forudbestilt i stor stil. Populariteten gælder også på temaaftener som eksempelvis mærkedage og sportsbegivenheder.

Lokale råvarer og opdateret vinkort

Lokale råvarer prioriteres højt hos Bistro V. Caféen er udsprunget af det vellidte Bryghus Vendia i Hjørring, og derfor kan man blandt andet tilbyde hjemmebryggede øl på både flaske og fad.

I samarbejde med køkkenchef Daniel Søndergaard Jørgensen og restaurantchef Pernille Bertelsen justerer Kristian Rise desuden løbende Bistro V’s vinkort, så gæsterne altid kan smage en vin, der komplimenterer maden.

- Vinen giver det sidste prik over i’et, og den kan efterfølgende købes i delikatessen til indkøbspris, slutter Kristian Rise

Læs mere om, hvad Bistro V har at byde på lige her: http://www.v-bistro.dk/aalborg/bistro/

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!