annoncørbetalt indhold

Hent aftensmad hos slagteren: Fredagsbøffer eller sushi?

Slagter Winther har stor succes med et nyt koncept, som bygger på godt lokalhåndværk med høj kvalitet. I slagterforretningen kan man derfor få alt lige fra fredagsbøffer til hjemmelavet sushi, som bliver tilberedt af en sushikok.

Lige siden 1934 har slagterforretningen Slagter Winther generation efter generation ligget centralt i Hjørringgade i Hirtshals. Men da butikken – ligesom mange andre slagtere – for nylig måtte lukke, var der ikke længere mulighed for at købe lokale, hjemmelavede delikatesser. Det mente Spar-købmand, René Ejstrup Larsen, var en skam, og han besluttede derfor at genåbne den traditionsrige slagterforretning:

- Da Slagter Winther lukkede, kunne jeg se, at der opstod et tomrum i byen. Det var et kæmpe tab for byens kunder, forretningsliv og historie. Da jeg holder meget af byen, og måske er lidt af en lokalpatriot, besluttede jeg derfor at genåbne slagterforretningen – dog med et nyt og forbedret koncept, som tager udgangspunkt i vores kunder og deres behov, fortæller René Ejstrup Larsen.

Fra nordmænd til nordjyder

Det nye koncept er forankret i de lokale kunder i Hirtshals og Nordjylland. Tidligere fokuserede Slagter Winther i høj grad på nordmændene, da navnet Winther har et godt omdømme i Norge. De norske kunder blev dog færre, da valutaen faldt, og det blev dyrt at tage hele vejen til Danmark for at købe slagtervarer. Nu har René Ejstrup Larsen i stedet valgt at øge fokus på de lokale kunder i Hirtshals og Nordjylland:

- Det giver rigtig god mening at fokusere på vores lokale kunder, da det jo er dem, som handler her til daglig. Vi skal derfor have de tilbud og varer på hylderne, som kunderne i lokalområdet efterspørger. Det er eksempelvis hjemmelavet spegepølse og fredagsbøffer, siger René Ejstrup Larsen og tilføjer:

- Men selvom vi nu fokuserer mere på de lokale kunder, er nordmændene selvfølgelig også stadig meget velkomne her i forretningen.

Helstegt pattegris og sushi

Udover det klassisk gode håndværk har Slagter Winther også forsøgt at imødekomme nogle af kundernes mere alternative ønsker. Udover de traditionelle slagtervarer tilbyder forretningen nemlig mere moderne tilbud og varer som hjemmelavet sushi, tapas og catering:

- Sushi er ikke kun et storbyfænomen. Folk i Hirtshals vil også gerne have flere forskellige muligheder for at få et nemt og lækkert måltid – som for eksempel sushi. Derfor har vi ansat vores egen sushikok, som står hernede og tilbereder hjemmelavet sushi. Derudover laver vi også selv tapas – og så kan man jo købe en af vores vine, når man alligevel er her, siger René Ejstrup Larsen og fortsætter:

- Vi tilbyder desuden mad ud af huset, hvor man kan få alt lige fra varmrøget laks med asparges og soltørrede tomater til helstegt pattegris. Skal man holde en fest, er der derfor noget for enhver smag.

På sigt har Slagter Winther planer om et lokalt samarbejde med Bageri Ingeborg i Sindal. I løbet af foråret vil der derfor blive oprettet en afdeling med friskbagt bagerbrød i slagterforretningen. Fællesnævneren for samarbejdet er det gode lokalhåndværk med høj kvalitet.

Du kan læse mere om Slagter Winther, varer og tilbud på www.slagterwinther.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.