annoncørbetalt indhold

Hent julefrokostmenuen i Meny i Aabybro

Årets julefrokoster står for døren, og det betyder for mange mennesker masser af lækker mad. Vil du slippe for at stå i køkkenet, tilbyder Meny i Aabybro en række nøje sammensatte menuer, som indeholder alt, hvad et julehjerte begærer – lige til at sætte på bordet.

Marinerede sild, karrysalat, rødspættefileter, ribbensteg, rødkål, æg, rejer, leverpostej, grønlangkål, medister, hamburgerryg, brunede kartofler, hjemmelavet risalamande – og selvfølgelig en passende mængde snaps, julebryg og rødvin. Sådan bugner mange juleborde, når familien eller kollegerne samles til hyggeligt samvær, og det hænger unægteligt sammen med mange timer i køkkenet både før, under og efter festen. Vil du slippe for køkkentjansen, tilbyder Meny i Aabybro tre forskellige julemenuer, som er lige til at sætte på julebordet.

- Der er delte meninger om, hvordan det perfekte julebord ser ud. Nogle forbinder højtiden med ribbensteg og rødspættefileter, mens andre mener, det ikke bliver jul uden medister og grønlangkål. Derfor har vi forsøgt at tilgodese alle ved at tilbyde tre forskellige menuer, som varierer i omfang og pris, fortæller Vagn Tidselbak, der er købmand i Meny Aabybro, og fortsætter:

- Vores dygtige delikatessemedarbejdere har tilberedt maden, som kommer i skåle, så det er nemt for kunden bare at servere. Du sparer derfor kostbar tid i køkkenet, som i stedet kan bruges sammen med dine gæster.

Menuerne koster fra 89 kroner per kuvert og skal bestilles senest tre dage før afhentning.

Juleklassikere i hele supermarkedet

Leder du efter lækkerier til hverdagens julebord, er Meny i Aabybro et oplagt sted at søge hen for inspiration. I det nordjyske supermarked er der juleklassikere uanset hvilken afdeling, du kigger i.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse – også i julen. Derfor har alle afdelinger forberedt sig på at kunne imødekomme stort set alle tænkelige juleønsker. I slagter- og delikatesseafdelingen finder du for eksempel et stort udvalg af hjemmelavet sylte, grønkålsboller, hamburgerryg og rullepølse, mens bageren altid står klar med friskbagte julesmåkager, som leveres direkte fra Hune Bageri to gange om ugen, fortæller Vagn Tidselbak.

Får du brug for lidt friskt som supplement til de mange, tunge juleretter, har Meny i Aabybro også en imponerende frugt- og grøntafdeling. Her finder man et bredt udvalg af saftige frugter og sprødt grønt i alle regnbuens farver.

Personlig betjening og vejledning

Hos Meny i Aabybro er der i alt 45 medarbejdere, som står klar til at hjælpe med personlig service og betjening. Her kan de udlærte fagfolk vejlede omkring alt lige fra kød og delikatesser til den perfekte vin eller snaps til julefrokosten:

- Det kan være lidt af en jungle at udvælge en god vin – skal den være rød eller hvid, tør eller sød, og hvad passer egentlig bedst sammen med medister og grønlangkål? Derfor står vores medarbejdere altid klar til at guide dig igennem vores store sortiment og give gode råd og vejledning, siger Vagn Tidselbak.

Vagn Tidselbak er et kendt ansigt i Aabybro, hvor han siden 1980’erne har drevet dagligvarebutik i Aabybro. Han har derfor et stort personligt engagement og kender i kraft af sine mange års erfaring byen og lokalområdet godt.

Du kan finde mere information om Meny i Aabybro på Meny.dk/butik/Meny-aabybro

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden