annoncørbetalt indhold

Hjørring er Årets Juleby: Oplev Metropols juletiltag

Metropol ShoppingCenter er nu ude med deres nye julemagasin, hvori man finder gode tilbud, inspiration til alle julens gaver og outfits til diverse julearrangementer.

Metropol ShoppingCenter er pyntet fint op til jul. Foto: Metropol ShoppingCenter.

Metropol ShoppingCenter er pyntet fint op til jul. Foto: Metropol ShoppingCenter.

Hjørring er kåret som Årets Juleby 2021 af Dansk Julemands Laug, og derfor er der lagt i kakkelovnen til en gevaldig juleekstase hos Metropol ShoppingCenter. Det betyder, at årets julehandel i Metropol skal prydes med ny, smuk juleudsmykning, juleskattejagt samt diverse aktiviteter og konkurrencer.

De har nu afsløret deres juleaktiviteter og alle julens gode tilbud i det nye julemagasin , og så har de pyntet centret fint op med deres nye juleudsmykning, som i år består af isbjørne og iglo og et kæmpe sneklædt træ, hvilket allerede skaber en idyllisk julestemning, som var den taget direkte ud af et juleeventyr.

Vi passer på hinanden

I Metropol ShoppingCenter passer vi godt på hinanden, og med de nyeste coronarestriktioner medfører det, at vores kunder skal bære mundbind eller visir ved besøg.

Jane Melgaard Olesen og den nye juleudsmykning i Metropol. Foto: Metropol ShoppingCenter.

Jane Melgaard Olesen og den nye juleudsmykning i Metropol. Foto: Metropol ShoppingCenter.

Juleaktiviteter i Metropol ShoppingCenter

Metropol ShoppingCenter har for fjerde år i træk sat et juletræ op i samarbejde med Dansk Folkehjælp, hvorpå der hænger ønskesedler fra børn, som Dansk Folkehjælp har fundet frem til.

Disse ønsker kan centrets gæster og forretningsdrivende indfri og aflevere til Metropol, således børnene kan pakke fine julegaver op på juleaften. Metropols marketing manager, Jane Melgaard Olesen, glæder sig over atter at stå i spidsen for dette projekt:

- Alle skal kunne glæde sig i den søde juletid, og have noget at se frem til på juleaften, så vi er meget glade for og stolte af at kunne hjælpe Dansk Folkehjælp med at overrække julegaver til udsatte børn i Danmark fra vores kunder her i Metropol, siger Jane Melgaard Olesen.

Metropol har også en masse andet på programmet for december, og glæder dig blandt andet til at byde julemanden velkommen i centret. Han kommer og deler slik ud og hilser på alle centrets børn adskillige dage i julen. Her kan du se et lille udpluk af alle de aktiviteter, Metropol har på programmet for december:

Kvickly fylder børnenes julesok

Hvis man har en sød tand og en tom julesok, kan man med fordel hænge sin julesok op inde i Kvickly i Metropol frem til og med d. 16. december. Så sørger julemanden for, at sokken bliver fyldt op med dejlige godter, som kan hentes igen mellem d. 19. december og d. 23. december.

Alle børn op til 15 år er velkommen til at hænge sin julesok op, og man må meget gerne dele med resten af sin familie.

Art of Dance d. 3/12 og d. 22/12

Man kan se frem til at opleve et hyggeligt juleshow fra det Hjøringensiske dansehold Art of Dance, som består af et hold friske og yderst dygtige dansetøser, der er kendt for at levere fantastisk shows i byen. Senest optrådte de til Black Friday på torvet foran Metropol, og nu optræder de atter på torvet foran Metropol d. 3/12 og d. 22/12, begge dage klokken 16.

Luciaoptog d. 13/12

Den italienske helgeninde, Sankta Lucia, fejres årligt rundt omkring i hele landet, og i år er ingen undtagelse. Lucia optoget i Metropol kommer til at foregå d. 13. december klokken 16, og starter på 1. salen ved biblioteket, hvorefter det går en tur gennem hele centret.

Tag et billede med den kæmpe bamse på ski, eller med julemanden, når du besøger Metropol. Foto: Metropol ShoppingCenter

Tag et billede med den kæmpe bamse på ski, eller med julemanden, når du besøger Metropol. Foto: Metropol ShoppingCenter

Vendsyssels største shoppingcenter

I Vendsyssels største shoppingcenter finder man intet mindre end 40 butikker, fordelt på 15.000 kvadratmeter. Her kan man finde samtlige julegaver under ét tag, og ude foran er der placeret to nye selfiespots, hvor man kan posere sammen med en kæmpe stor julemand og en bamsebjørn på ski.

Metropol ShoppingCenter holder åbent alle dage indtil jul, og har allerede taget hul på ekstra åbningstider alle lørdage og søndage 10-17. I perioden d. 20. december til og med d. 23. december holder de tilmed ekstra åben for julehandel fra 10-20.

Butikkerne er klar til at gøre en ekstra stor indsats for at hjælpe alle med at finde pakker, og har i øvrigt øvet sig hele året på også at pakke dem fint ind.