annoncørbetalt indhold

Hygge og god stemning møder kunderne i Hasseris Bymidte

Her er det muligt at handle dagligvarer og i specialbutikker ét og samme sted – og nu står centret overfor en spændende renovering

- I de 20 år, jeg har haft butik i Hasseris Bymidte, har vi aldrig oplevet tomme butikker. De fleste af os har været her i mange, mange år. Vi har et godt fællesskab og samarbejde og den hyggelige stemning smitter tydeligvis af på kunderne. Her finder de nemlig ejerne selv bag disken i de mange specialbutikker. Hyggen, den gode stemning og en udstrakt service, som vi er fælles om, tiltrækker kunder fra Hasseris, selvfølgelig, men også fra et meget stort opland.

Bente Bjerring, der netop nu fejrer 20 års jubilæum med sin modetøjsbutik Bjerring, er formand for foreningen af lejere i Hasseris Bymidte. Og hun er begejstret for at drive forretning i det lille, intime center.

Eksklusivt udvalg

- Vi har rigtig mange kunder, som vælger at handle i Hasseris Bymidte, fremfor at køre ind til Aalborg City. Her er vi en række specialbutikker med et eksklusivt udvalg af varer, som ikke findes bedre andre steder i Aalborg. Samtidig repræsenterer vi tilsammen en spændende og attraktiv blanding af butikker, som det nok er værd at køre efter, understreger Bente Bjerring og peger på, at butikkerne i Hasseris Bymidte desuden er nemme at komme til.

- Tilgængelighed er selvfølgelig vigtig. Derfor glæder vi os også over, at kunderne kan parkere gratis i to timer lige udenfor døren.

Repræsentanter for butikkerne i Hasseris Bymidte. Fra venstre er det Camilla Hedegaard, Madam Hair, Ken Baggesen, Hasseris Apotek, Torben Bruun Kristensen, Slagteren Hasseris, Mette Sørensen, Skin Care, Bente Bjerring, Bjerring, Per Kristensen, Hasseris Optik, Ahmad Vakili, Vitae Flora og Peter Baand, Danske Bank

Repræsentanter for butikkerne i Hasseris Bymidte. Fra venstre er det Camilla Hedegaard, Madam Hair, Ken Baggesen, Hasseris Apotek, Torben Bruun Kristensen, Slagteren Hasseris, Mette Sørensen, Skin Care, Bente Bjerring, Bjerring, Per Kristensen, Hasseris Optik, Ahmad Vakili, Vitae Flora og Peter Baand, Danske Bank

- Handel på nettet er kommet for at blive. Det må vi bare erkende, men noget af det udvalg, vi har i Hasseris Bymidte, kan kunderne ikke umiddelbart handle på nettet. Hvis vi skal have ordnet håret, have nye briller eller til hudbehandling er vi i sagens natur nødt til at møde op hos Madam Hair, Skin Care eller Hasseris Optik, og det giver en naturlig synergi, som kan mærkes hos centrets øvrige butikker, påpeger hun.

Lejerforeningen står for en række praktiske opgaver i centret. Det er således lejerne, der sikrer en hyggelig juleudsmykning, planter kummer og krukker til og et par gange om året inviterer til stemningsfyldte arrangementer, altid med musik.

Renovering

For et år siden blev centret overtaget af KVG Bolig med adresse på Kong Christians Allé. KVG Bolig, der ejes af Keld Gregersen, er allerede i gang med at sætte et markant aftryk på Hasseris Bymidte, der netop nu gennemgår en større renovering, hvor pladsen mellem Hasseris Bibliotek og Danske Bank bliver forskønnet og åbnet op mod Hasserisvej.

- Det bliver lækkert, når arbejdet er færdig her til sommer. Pladsen bliver så flot med bl.a. en vandkunst og en scene, så vi får endnu bedre forhold at afvikle vores arrangementer under, og når der bliver åbnet op ind til centret og butikkerne, giver det flere lyst til at komme og handle, er Bente Bjerring sikker på.

Café Blegvad

- Aalborg Kommune er i øjeblikket i gang med at udarbejde en lokalplan, således at det bliver muligt at opføre en café, som vi allerede har døbt Café Blegvad i respekt for den navnkundige arkitekt, Jacob Blegvad, der har haft en kæmpe betydning for udvikling af hele Hasseris-området, fortæller Keld Gregersen

- Caféen kommer til at stå færdig i 2021, og vi har en god håndfuld interesserede, der gerne vil stå for driften, tilføjer han.

- Vi har som sådan ikke noget at udsætte på den tidligere ejer, men i KVG Bolig har vi fået en lokal og nærværende ejer, der kun er interesseret i at udvikle centret endnu mere, og med renoveringen føler vi os virkelig forkælet, smiler Bente Bjerring.

Butikkerne i Hasseris Bymidte

Bjerring

Føtex Food Hasseris

Hasseris Optik

Hasseris Bibliotek

Hasseris Apotek

Skin Care

Madam Hair

Slagteren Hasseris

Vitae Flora

www.hasserisbymidte.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden