annoncørbetalt indhold

Jul i Vendsyssels handelscentrum: Julegaveshopping i Hjørring bidrager til fællesskabet

Julen er hjerternes fest og lig med hygge og kvalitetstid med dem, vi holder af – men julen kan også være stress, jag og last minute gaveindkøb. I Hjørring er fællesskab og nærvær derfor i højsædet, når byens handelsstandsforening, Hjørring Handel, inviterer til juleshopping og oplevelser for hele familien.

Det kommer næppe som nogen overraskelse, at julen er over os. Nærmest hvor end vi befinder os, bliver vi mødt af glitrende juleudsmykning, festlig julemusik og en sød duft af højtidens mange fristelser. I Hjørring har man hos Hjørring Handel også gjort alle de indledende øvelser, og er derfor nu klar til at invitere hele Vendsyssel til julehygge i december. Det siger event- og aktivitetschef i Hjørring Handel, Rikke Ejsenhardt:

- Julen er jo den tid på året, hvor vi skal bruge tid med dem, vi står nær. Derfor har vi hos Hjørring Handel igen lagt os i selen for at skabe en december måned, der er noget ud over det sædvanlige. Som handelsstandsforening er det vores fornemmeste opgave at fremme julehandelen i byen, men samtidig også skabe optimale rammer for, at julehyggen spreder sig til hele byen og dens borgere.

Fællesskab fremmer julestemningen i byen

Drivkraften bag Hjørring Handel er en stærk tro på, at fællesskab og samarbejde blandt foreningens medlemmer skaber det mest optimale handelsliv i byen. Således står Hjørring Handel bag en lang række aktiviteter, der skal gøre Hjørrings juleshopping endnu mere attraktiv. Blandt andet er byens stort anlagte julebelysning betalt af foreningens medlemmer, fortæller Rikke Ejsenhardt:

- Vores smukke julebelysning er på mange måder blevet symbolet på, hvad julen betyder for os her i Hjørring. Vi har i flere år kæmpet for at gøre julen til en helt speciel begivenhed i byen, og var det ikke handelsstandsforeningens enorme fællesskabsånd, ville sådan julebelysning for eksempelikke være mulig. Fordi vi sætter fællesskabet så højt, kan vi tilbyde et hav af juleoplevelser for vores dejlige bys mange borgere og besøgende.

Da Pyrus ved et stort anlagt lystændingsshow i november tændte årets julebelysning, skete det til stor glæde for de mange fremmødte på torvet i Hjørring. Lystændingsfesten er blevet en tilbagevende begivenhed, der skal øge julestemningen, men også fællesskabsfølelsen i byen:

- Vi er enormt glade for, at lystændingsfesten er blevet så stort et tilløbsstykke. Det viser, at når foreningens medlemmer ønsker at sprede julehygge, bliver det taget fantastisk godt imod af byen og oplandets borgere. Det er lige præcis dét fællesskab og nærvær, vi gerne vil fremhæve i juletiden, forklarer Rikke Ejsenhardt.

Støt handelslivet – køb dine julegaver i Hjørring

Et nærmest ufravigeligt indslag i juletiden er naturligvis julegaveshopping. Det er dog ikke alle, der forbinder julegaveræset med julehygge og kvalitetstid, men i Hjørring Handel mener man ikke, at det ene udelukker det andet, lyder det fra Rikke Ejsenhardt:

- Vi vil gerne slå et slag for, at julegaveshoppingen ikke nødvendigvis skal foregå i stress og jag. I Hjørring vil vi gerne vise, at juleshoppingen kan være en fast del af julehyggen. Vi er store fans af oplevelsesshopping og forsøger hvert år at skabe endnu bedre rammer for julehandlen i byen. Derfor siger vi også, at det at købe julegaver sagtens kan være lig med kvalitetstid med familien.

I Hjørrings livlige handelsliv finder du en lang række forskellige forretninger, så der er med andre ord rig mulighed for at finde lige præcis den julegave, man leder efter. I Hjørring Handel erkender man dog, at handelslivet er udfordret af online juleshopping:

- Det er ingen hemmelighed, at flere og flere danskere benytter sig af at shoppe julegaver online. Men vi ved også, at de fysiske butikker kan tilbyde noget, der ikke findes på nettet. I Hjørrings butikker kan du nemlig få super service og personlig rådgivning omkring de julegaver, du køber. På den måde er der større chance for, at du rammer helt rigtigt med årets julegaver, og det er også meget nemmere at bytte, hvis behovet skulle opstå, fortæller Rikke Ejsenhardt og forsætter:

- Hvis man ønsker at købe julegaverne online, så har mange af Hjørrings butikker også en webshop, så det stadig er muligt at støtte handelslivet i byen, fremfor at bruge en udenlandske webshop.

Selvom Hjørrings handelsliv trives, skal der ikke hviles på laurbærrene, hvis handelslivet skal forsætte i ufortrøden stil. Hjørring Handel ved godt, at det kræver en ekstra indsats at bevare den fysiske julehandel i byen. Derfor er butikkerne i Hjørring Handel eksempelvis sammen om Hjørring-gavekortet, der frit kan bruges i over 175 butikker i byen. På den måde har man frit valg til at vælge, hvad gavekortet skal bruges på, samtidig med, at man støtter Hjørrings handelsliv, forklarer Rikke Ejsenhardt:

- Med Hjørring-gavekortet får man en alsidig julegave, der kan bruges til alle typer af butikker, og samtidig støtter man handelslivet i byen, hvilket er vigtigt, hvis vi fortsat skal kunne skabe gode oplevelser for byens borgere, siger Rikke Ejsenhardt og slutter:

- Uden en livlig julestemning i Hjørring, vil byen af gode grunde ikke være den samme. Byen er en funklende stjerne i Vendsyssels handelsliv, og det skulle vi gerne være i mange juleperioder fremover.

Hvis du vil vide mere om Hjørring Handel og foreningens mange juleaktiviteter, kan du se meget mere på www.hjhandler.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.