annoncørbetalt indhold

Julen starter i Shoppen

I december slår Shoppen dørene op til et underholdende juleprogram for hele familien. Børn kan blandt andet indlevere sine julesokker og få gaver, mens hele familien kan høre julekoncerter samt dekorere honningkager.

Julen er over os, og der er trængsel og alarm i landets indkøbscentre. I Shoppen i Aalborg kan alle besøgende få et velfortjent hvil, når indkøbscentret i hele december byder inden for til julehygge og et bredt spektrum af aktiviteter:

- I Shoppen vil vi gerne skabe en afslappende og hyggelig julestemning, der afviger fra det traditionelle juleræs, som mange shoppingcentre oser af. Derfor inviterer vi hele familien inden for i varmen til en masse underholdende aktiviteter og oplevelser, som kan få både store og små i julehumør, fortæller Bettina Kjær Ringtved, som er centerchef i Shoppen.

Shoppens kunder kan blandt andet glæde sig til at møde julemanden, som hver søndag i december uddeler godter og krammere til alle søde børn og voksne. Derudover uddeler Shoppens maskot Spiloppen julebolsjer den 5. december, julemalebøger til den lange ventetid den 14. december og flødekarameller den 19. december.

Hæng din julesok op i Børnenes Kartel

Igen i år kan alle børn mellem 0-10 år deltage i en af Shoppens hyggelige juletraditioner i Børnenes Kartel. De har nemlig mulighed for at indlevere deres julesok i legetøjsforretningen og få en gave med retur, når den afhentes igen:

- I Børnenes Kartel vil vi gerne bidrage til en særlig juleoplevelse, og derfor kan man tage sin julesok med ind til os. Efter indleveringsperioden lægger vi en gave i sokken, som er nøje udvalgt ud fra ejermandens alder og køn. Gaverne er altså ikke ens i alle sokker, men passer til barnets udvikling og alder, fortæller Kirsten Springer, som er medejer i Børnenes Kartel i Aalborg og fortsætter:

- Jeg glæder mig til igen at opleve, hvordan julestemningen spreder sig med det samme børnene træder ind i vores forretning med sine forældre eller bedsteforældre. Det er altid noget helt specielt for både børn, forældre og personale, når der skal findes den helt rette placering til julesokken i butiksvinduet. Her mærker man virkelig, at alle tager sig tid til at hygge i den ellers travle juletid.

Julesokker skal indleveres i Børnenes Kartel inden den 13. december og skal afhentes igen mellem den 17.-20. december.

Underholdning for hele familien

I december byder Shoppen på et stort juleprogram med alt fra workshops og koncerter til børnevenlige underholdningsshows. Indkøbscenteret inviterer for eksempel alle interesserede inden for til at opleve den populære snydekunster Hr. Plys:

- Hr. Plys er danmarksberømt for sine sjove og utrolige tryllerier, og uanset hvor han optræder, spreder han fryd og glæde hos både børn og voksne, lyder det fra Bettina Kjær Ringtved.

Lørdag den 21. december er der igen underholdningsshow på programmet, når drillenissen laver løjer i Shoppen. Er familien mere til kreative udfoldelser, åbner Shoppen årets store honningkageværksted lørdag den 14. december, hvor både børn og voksne prøve kræfter med at dekorere sine egne honningkager.

- Selvom mange af vores aktiviteter er målrettet børn, har vi også hele tiden forældrene for øje. Foruden honningværkstedet, som altså også er tiltænkt mor og far, kan de voksne for eksempel deltage i vores adventskalender på Facebook hver søndag, hvor centerets butikker udlodder de fineste præmier, siger Bettina Kjær Ringtved og slutter:

- Derudover gæster Aalborg koncertkor og gospelkoret Shine indkøbscenteret den 15. og 16. december for at synge julen ind. Det bliver intet mindre end magisk.

Læs mere om juleprogrammet i Shoppens 52-siders julemagasin, som desuden er fyldt med inspiration til mode, indretning, julepynt og gaver her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.