annoncørbetalt indhold

Købere står i kø til solsidens boliger

Liggetiderne er korte, og huspriserne stiger. Nørresundby er stedet, hvis man skal købe ny bolig.

Solsiden har altid ligget i skyggen af Aalborg, men sådan er det ikke længere. Flere og flere går nu efter Nørresundby, der er i rivende udvikling.

Tendensen kan allerede mærkes på priserne ved både ejerlejligheder og huse i Nørresundby. Fra rækkehuse til murermestervillaer og nybyggede lejligheder ved fjorden.

Travlheden kan mærkes hos Mæglerhuset, hvor der er godt gang i salget. Så godt, at det efterhånden er svært overhovedet at finde huse at sælge til de mange købere, der går og venter på den helt rigtige bolig nord for fjorden.

- Vi har sjældent oplevet så lille et udbud af villaer i Nørresundby. Vi ved godt, at det er rigtig skønt at bo i byen, men vi håber, at flere - og især den ældre generation - vil kigge på, om deres villaer ikke er ved at blive for store og så overveje at sælge, siger indehaver Thomas Skifter Andersen med et smil på læben.

Det gode salg hænger blandt andet sammen med, at der generelt er godt gang i boligmarkedet med stigende efterspørgsel på boliger i de større byer.

- Tiden før finanskrisen, hvor priserne blev skudt op i den alt for optimistiske ende af skalaen, er for længst forbi. Nu handler det i stedet om, at vi er gode til at hjælpe sælger med at finde den rigtige pris i markedet, så de får et positivt salg, forklarer Thomas Skifter Andersen.

Boligsalget går stærkt i Nørresundby, og Mæglerhuset har, som de eneste, et afslag på 2 procent, hvor det gennemsnitlige afslag er 6 procent for villaer i Nørresundby.

Meget at byde på

Det er især inden for de seneste par år, at udviklingen af Nørresundby for alvor har taget fart. Nye lejligheder skyder op, kulturbroen er blevet indviet, og så bliver et af Danmarks største udviklingsprojekter - Stigsborg Havnefront - snart igangsat.

- Vores købere sætter især pris på den charme, som villavejene i Nørresundby emmer af. Her er huse for enhver smag, og det gør det hyggeligt at bo i området, hvor der i øvrigt er en fantastisk udsigt til både by, skov og fjord. Så man får altså det hele her, og så endda til en noget lavere pris end på den anden side af broen, siger Mads Sørensen, som også er indehaver i Mæglerhuset.

Selvom der generelt er godt gang i salget, gør Mæglerhuset løbende forskellige tiltag for at fremhæve byens kvaliteter.

- Rigtig mange tilflyttere er ikke altid klar over, at Nørresundby byder på så mange skjulte talenter - for blot at nævne Skanseparken, Lindholm Strandpark og kridtgravene. Derfor vil vi gerne være med til at sprede det gode budskab, og her har vi stor succes med at bruge Facebook til at komme i dialog med købere og sælgere i markedet, forklarer Mads Sørensen, der videre fortæller, at Mæglerhuset for nyligt har valgt at ansætte en marketingansvarlig, som blandt andet står for at få de gode historier ud på de sociale platforme.

Oplandsbyer følger trop

Det er ikke kun solsiden, der stormer frem, men også mange af de omkringliggende byer nord for fjorden vokser sig nu større.

- Mange købere vil gerne til eksempelvis Vodskov, Vadum, Hjallerup og Dronninglund, hvor man stadig har kort afstand til Nørresundby og Aalborg. Her er der mulighed for at få noget mere for pengene, da priserne generelt er lavere i yderområderne, siger Mads Sørensen.

Mæglerhuset gør derfor også meget for at præsentere oplandsbyerne, blandt andet ved at have en lokal butik i Dronninglund.

- Selvom vi som mæglerfirma skal følge med på den digitale bølge, er det stadig afgørende, at vi også eksisterer i fysisk forstand. Det giver et signal om, at man har et godt kendskab til markedet, og derfor er vi både til stede i Nørresundby og Dronninglund. Her kan man altid lægge vejen forbi til en snak eller en kop kaffe, lyder det fra de to partnere i Mæglerhuset.

Du kan holde dig opdateret omkring bolignyheder på Mæglerhusets boligblog her: www.mæglerhuset.dk/bolignyt

Facts om Nørresundby

- Her stiger lejlighederne mest i landet

- Netop indviet kulturbro, der forbinder Aalborg og Nørresundby

- Danmarks største byudviklingsprojekt på vej ved Stigsborg Havnefront

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Slagsmål ved havnen i Aalborg: 19-årig stukket med genstand
Luk