annoncørbetalt indhold

Kom til fødselsdagsfest i Musikkens Hus 29. marts

Den 29. marts er det præcis fem år siden, at Musikkens Hus slog dørene op for første gang. Det fejrer koncerthuset med et brag af en fødselsdagsfest, og hele byen er inviteret.

I år er det fem år siden, at de første otte medarbejdere fik overdraget nøglerne til Nordjyllands nye, musikalske samlingspunkt på mere end 20.000 kvadratmeter fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, fem scener, restaurant, foyer og undervisnings- og administrationsfaciliteter. Fødselsdagsfejringen har været i gang siden januar med en række udvalgte koncerter, og den 29. marts kulminerer festen, når Musikkens Hus inviterer hele byen til fødselsdag.

Vind et årskort

Der er mange gode grunde til at kigge forbi Musikkens Hus den 29. marts. Det vil i anledning af fødselsdagen være muligt at komme på gratis rundvisning til de mest interessante dele af Musikkens Hus. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve husets koncertsale, den smukke foyer med udsigt over Limfjorden samt backstage-områderne, hvor sceneteknikere og kunstnere befinder sig før og efter koncerten. En engageret rundviser viser huset frem og fortæller samtidig i lette overskrifter om Musikkens Hus’ historie, arkitektur og livet bag kulissen. Du vil få en masse sjov viden: Vidste du f.eks., at de mange amøber, der pryder væggene i Koncertsalen, er limet på ved håndkraft? Eller at der faktisk findes over 800 døre rundt omkring i Musikkens Hus? Rundvisningerne fordeler sig over hele dagen med start kl. 09.00, 10.30, 14.30 og kl. 16.00.

Kom på gratis rundvisning i Musikkens Hus den 29. marts og hør mere om livet bag kulissen hos Nordjyllands kulturelle flagskib.

Kom på gratis rundvisning i Musikkens Hus den 29. marts og hør mere om livet bag kulissen hos Nordjyllands kulturelle flagskib.

Fra kl. 15.00 inviterer Musikkens Hus hele byen til fødselsdag med live-musik fra den lokale sangerinde Line Gade, der flere gange har optrådt i Øvre Foyer. Klokken 16 er der fælles fødselsdagssang samt gratis kagemand, kaffe og saftevand.

Derudover får en heldig vinder mulighed for at få fingrene i intet mindre end et årskort til Musikkens Hus – en af de største præmier i koncerthusets historie. Årskortet giver adgang for to personer til hele fem arrangementer om måneden i resten af 2019. Konkurrencen foregår via Facebook frem til den 29. marts, hvor Lasse Rich Henningsen annoncerer en heldig vinder i hans fødselsdagstale.

Den 29. marts får Musikkens Hus desuden fornemt besøg af kongen af jazzpop Jamie Cullum, som var med til at åbne huset tilbage i 2014.

Kongen af jazzpop vender tilbage til Danmark i anledningen af Musikkens Hus’ femårs fødselsdag.

Kongen af jazzpop vender tilbage til Danmark i anledningen af Musikkens Hus’ femårs fødselsdag.

Festen fortsætter

Fødselsdagsfejringen fortsætter frem til sommer og indeholder blandt besøg fra operastjernen Anna Netrebko og ikke mindst premieren på Aalborgs nye musikfestival Musikkens Beat.

- Vi har bestemt ingen intentioner om at slutte markeringen af vores femårs jubilæum den 29. marts. Vi fortsætter i bedste stil med Musikkens Beat i slutningen af april, og jeg tør godt love, at det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er meget taknemmelige for nordjydernes positive modtagelse af Musikkens Beat, og vi oplever lige nu en stor interesse for at deltage i festlighederne dels grundet festivalens stærke program og dels på grund af de lidt utraditionelle festivalrammer i Musikkens Hus, lyder det fra adm. direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen.

Phlake er blandt mange af de fede navne, publikum kan opleve til festivalen Musikkens Beat den 26. og 27. april.

Phlake er blandt mange af de fede navne, publikum kan opleve til festivalen Musikkens Beat den 26. og 27. april.

Musikkens Beat løber af stablen den 26. og 27. april i Musikkens Hus med over 20 koncerter fordelt på fem scener. Programmet indeholder en række af landets mest aktuelle kunstnere, herunder popduoen Phlake, Bikstok, When Saints Go Machine, tidligere Gulddreng Malte Ebert og spirende talenter som Aleksander Oscar, Clara og Nicklas Sahl.

- Jeg er stolt over, at vi endnu en gang kan præsentere et nyt og unikt koncept i Musikkens Hus. Vores ambition er at være nyskabende i tilgangen til at drive et moderne koncerthus, og det, at vi nu kan præsentere vores helt egen festival, understreger dette på bedste vis, siger Lasse Rich Henningsen.

Udover fed musik kan gæsterne glæde sig til en lang række aktiviteter i løbet af festivalens to dage. Musikkens Spisehus vil desuden sørge for drikkevarer samt et lækkert udvalg af street food til fornuftige priser.

Hold dig opdateret omkring program og aktiviteter via Musikkens Beats Facebook-side og begivenheden på Facebook.

Læs mere om Musikkens Hus’ femårs fødselsdag og programmet for dagen på www.musikkenshus.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.