annoncørbetalt indhold

Kom til populær medisterfest i SuperBrugsen Løkken

Søndag den 1. december er der traditionen tro medisterfest i Løkken. SuperBrugsen slår dørene op klokken 10 til en dag med jazzmusik, gode tilbud og masser af medisterpølse.

I over 30 år har SuperBrugsen inviteret folk fra nær og fjern til medisterfest den første søndag i december, og i år er ingen undtagelse. Søndag den 1. december slår supermarkedet således dørene op og inviterer alle til medisterfest.

- Der er en lang tradition bag vores medisterfest, som plejer at tiltrække rigtig mange mennesker. De seneste år har kunderne stået i kø på vores parkeringsplads for at være sikre på at komme først til de gode tilbud, allerede inden butikken overhovedet var åben, fortæller Ulrik Troldborg, som er souschef i SuperBrugsen i Løkken og tilføjer:

- Langt størstedelen af de handlende kommer fra lokalområdet, oplandet og det øvrige Nordjylland, men vi har også kunder fra Vejle, Kolding, Århus, Silkeborg og endda Norge, som år efter år tager turen til Løkken efter vores populære medister.

Medisterfesten starter officielt klokken 10, men det lokale jazzband East Harbour Jazzband sætter feststemningen med musikalsk underholdning i gang fra klokken 9.45.

Medister i lange baner

Festens midtpunkt er ikke overraskende medisterpølsen. Den populære pølse sælges til kun 9,95 per halvkilo – et knaldtilbud, som medvirker til tårnhøje ambitionerne for årets salg hos SuperBrugsen:

- Vi håber på, at vi som minimum kan matche salget fra sidste år, hvor 7,4 tons medister blev langet over disken. Medisterfesten plejer at være blandt vores ti bedste salgsdage på hele året, så vi tror på, at vores høje ambitioner kan indfries, siger Ulrik Troldborg.

Medisterpølsen produceres af supermarkedets eget slagterpersonale, som møder ind til midnat for at sætte produktionen i gang.

Lokal sportsklub pakker poser

Selvom mange kunder går målrettet efter at fylde kurven med medister, har SuperBrugsen i Løkken også fyldt hylderne med en masse andre gode tilbud. Heriblandt et udvalg af varer, som passer perfekt til pølsen:

- Ingen medister uden rødkål. Derfor har vi selvfølgelig også et godt dagtilbud på netop rødkål. Derudover har vi sat prisen helt i bund på blandt andet Ceres julehvidtøl, udvalgte chokoladeæsker og Rød Aalborg, så vores kunder kan handle en masse lækre juleklassikere til virkelig gode priser, fortæller Ulrik Troldborg og tilføjer:

- Vores kunder kan igen i år også se frem til at få fingrene i vores specielbryggede medisterbajer, som er udviklet og produceret i samarbejde med Løkken Bryghus. Partiet er begrænset til 1.500 flasker og sælges i dagens anledning, så man skal være hurtig for at sikre sig det perfekte supplement til medisterpølsen.

Selvom indkøbskurven eller -vognen hurtigt bliver fyldt af alle SuperBrugsens gode tilbud, skal dagens kunder ikke bekymre sig om at pakke de mange varer ned:

- Igen i år står medlemmer fra byens lokale sportsklub GVL Løkken, som SuperBrugsen i Løkken desuden er sponsor for, klar til at pakke poser for vores mange kunder. De frivilliges arbejde sætter prikken over i’et på denne fantastiske festdag, slutter Ulrik Troldborg.

De frivillige fra GVL Løkken står klar med en hjælpende hånd fra butikken åbner klokken 10 til omkring klokken 15.

Hold dig opdateret på medisterfesten og SuperBrugsen Løkkens mange gode tilbud på butikkens Facebook-side her.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden