annoncørbetalt indhold

Lagersalg hos SACKit – Spar op til 70% på disse varer

Den populære elektronik- og møbelvirksomhed, SACKit, afholder lagersalg i juni.

SACKit <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

SACKit Foto: Bjarne Hyldgaard.

På Kertemindevej 1 i Aalborg, kan du i weekenden d. 3. og 4. juni finde gode besparelser på SACKits lækre luksusprodukter.

- Igen i år slår vi dørene op til vores årlige lagersalg, og vi glæder os til at tage imod en masse glade kunder. Sidste år var der virkelig gang i lagersalget, så vi har i år skruet op for kapaciteten og selvfølgelig ned for priserne, fortæller Michael Søgaard, Head of Sales SACKit Danmark.

Du kan med fordel trykke deltager i SACKits Facebookbegivenhed, som du finder ved at trykke her. 

Spar op til 70% på et bredt udvalg af både elektronikprodukter, samt indendørs- og udendørsmøbler, der både omfatter restpartier, udstillingsmodeller samt produkter med brudt eller beskadiget emballage.

Er du blandt de 200 første besøgende, kan du sågar få et par TOUCHit S høretelefoner til kun 150 kroner. Tilbuddet gælder begge dage til lagersalget.

Lagersalget finder sted lørdag d. 3. juni i tidsrummet 9:00-14:00 og søndag d. 4. juni i tidsrummet 9:00-13:00, og der er gode parkeringsforhold på adressen.

Disse produkter kan du finde til lagersalget

SACKit startede med at producere højtalere i 2012 med høj kvalitet og eksklusivt dansk design for øje.

Siden har de udvidet produktionen til også at bestå af blandt andet høretelefoner, barstole og sækkestole, hvor dansk design binder produkterne sammen og gør SACKit unik.

SACKit sælger både andensorteringsvarer, udgåede varer og produkter med beskadiget emballage til lagersalget i weekenden d. 3. og 4. juni.

Du kan blandt andet finde følgende tilbud:

  • Sækkestole (både indendørs og udendørs modeller) fra 1.600,- kroner.
  • Barstole fra 1.600,- kroner, spar op til 50%
  • SACKit Light lamper spar op til 50%
  • SACKit Højtalere, spar op til 70%

Der er altså rig mulighed for at handle nogle skarpe tilbud, og forkæle hjemmets indretning og funktionalitet med SACKits fantastiske produkter.

 <i>Foto: SACKit.</i>

Foto: SACKit.

Alt det praktiske

Kertemindevej 1 ligger i Aalborg Øst i smørhullet mellem Tranholmvej og Kertemindevej, lige ved rundkørslen. Her er masser af gratis parkering, og man opfordres til at medbringe trailer, hvis man på forhånd ved, at man skal have møbler med hjem fra lagersalget.

Man kan betale med MobilePay og kontanter, og varer købt til lagersalget kan ikke byttes.

Følg løbende med på Facebook

Find SACKits Facebookbegivenhed ved at trykke her og følg løbende med i deres gode tilbud op til lagersalget.