annoncørbetalt indhold

Louis Nielsen Thisted stiller skarpt på øjensundhed med unikt øjenlægenetværk

50 procent af alle synstab kunne undgås, hvis danskerne blev bedre til at passe på deres øjne eksempelvis ved at få foretaget regelmæssige synstest med sundhedstjek. Derfor tilbyder Louis Nielsen Thisted et KompletSyn-sundhedstjek, som nu er blevet udbygget med et unikt øjenlægenetværk.

Halvdelen af alle synstab kunne undgås, hvis danskerne regelmæssigt fik foretaget synstest med sundhedstjek og dermed passede bedre på deres øjne. Så klart er budskabet i en rapport om øjensundhed foretaget af Dansk Blindesamfund og Louis Nielsen. For at tjekke flere danskeres syn regelmæssigt tilbyder Louis Nielsen derfor alle deres kunder et KompletSyn-sundhedstjek i forbindelse med en synsprøve, og det seneste tiltag er et tilknyttet øjenlægenetværk:

- Øjenlægenetværket gør, at vi lettere og hurtigere kan opdage, hvis ikke alt er, som det skal være. Her er vores øjenlægenetværk en stor ressource, som sikrer effektiv, hurtig og korrekt diagnosticering og henvisning, siger Gitte Mose, der er chefoptiker hos Louis Nielsen i Thisted.

Louis Nielsens øjenlægenetværk er det første og eneste af sin slags i den danske optikerbranche og består af i alt otte erfarne og uafhængige øjenlæger fra danske universitetshospitaler, der fungerer som eksperter, hvis optikerne opdager tegn på øjensygdom.

Siden opstarten i sommeren 2018 har øjenlægenetværket i alt screenet hele 2.500 patientsager fra Louis Nielsens optikere i hele landet, hvoraf tre-fem personer om måneden blev sendt i behandling for sygdomstegn. Gitte Mose ser dette som et tegn på, at netværket virker efter hensigten:

- Dette viser, at øjenlægenetværket fungerer systematisk og effektivt efter hensigten. Det giver en tryghed for vores kunder, som dermed ikke behøver at bekymre sig unødigt. Hvis ikke alt er, som det skal være, kan vi meget ofte opdage det tidligt ved hjælp af sundhedstjekket og øjenlægenetværket.

Kortere ventetider og hurtigere behandling

Vil man tjekkes for øjensygdomme, kan det være en fordel at gå til en optiker frem for en øjenlæge. Bor man i eksempelvis Thisted, kan man nemlig vente meget længe på at få en tid hos øjenlægen. Det kommer til udtryk i rapporten om øjensundhed, som viser, at Region Nordjylland er den region, hvor man i gennemsnit må vente længst på at komme til øjenlægen. For at løse problemet peger rapporten på et øget samarbejde mellem øjenlæger og optikere, og her kan Louis Nielsens øjenlægenetværk måske være en mulighed:

- Med netværket er vi med til at aflaste de praktiserende øjenlæger, da øjenlægenetværket på baggrund af sundhedstjekket kan diagnosticere og henvise, så patienten ikke behøver en indledende konsultation hos en praktiserende øjenlæge. Det, håber vi, kan være med til at give kortere ventetider og hurtigere behandling for alle dem, som virkelig har brug for det, forklarer Gitte Mose og tilføjer:

- Øjenlægenetværket er dermed både med til at styrke sundhedssystemet og give den enkelte person et trygt og professionelt sundhedstjek, som kan være med til at styrke og bevare synet.

I trygge og professionelle hænder hos Louis Nielsen i Thisted

Hos Louis Nielsen i Thisted tilbyder man alle sine kunder et KompletSyn-sundhedstjek i forbindelse med en synstest. Derudover har man særligt fokus på professionel behandling og sikkerhed, hvilket har fået Styrelsen for Patientsikkerhed til at nikke anerkendende til blandt andet procedurerne og systematikken i Louis Nielsens klinik i Thisted. Dette glæder chefoptiker Gitte Mose:

- Vi er meget stolte over, at vores klinik har fået denne positive udtalelse af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det er et stort skulderklap, som understøtter vores arbejde med at yde en god service, og samtidig viser det vores kunder, at de er i professionelle og trygge hænder, når de kommer til os.

Du kan læse mere om Louis Nielsens sundhedstjek på https://www.louisnielsen.dk/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.