annoncørbetalt indhold

Made in Denmark inviterer til kæmpe folkefest

Den 23.-26. maj byder Made in Denmark for sjette gang velkommen til deres prestigefyldte golfturnering, som i år vender hjem til Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten. Årets tilskuere kan se frem til masser af musik og golf i verdensklasse.

Made in Denmark Presented by FREJA er en af de største golfturneringer på The European Tour, hvor en række af verdens bedste golfspillere kæmper om en samlet præmiesum på knap 23 millioner kroner. Made in Denmark blev sidste år afviklet på Silkeborg Ry Golfklubs baner, men i maj vender turneringen hjem til Himmerland Golf & Spa Resorts Backtee Course.

Turneringens tilskuere får mulighed for at opleve den helt unikke atmosfære på Himmerland Golf & Spa Resorts fantastiske baner – særligt på det ikoniske Hul 16, der også er kendt som Himmerland Hill. Bakkerne rundt om greenen skaber et naturligt amfiteater med plads til mange hundrede mennesker:

- Det er svært at forklare den stemning, som Made in Denmark Presented by FREJA rummer. Banens opbygning og tilskuernes support går op i en højere enhed og skaber en helt særlig oplevelse, uanset om du er golfinteresseret eller ej, fortæller promotor i Made in Denmark, Flemming Astrup og fortsætter:

- Desuden adskiller en golfturnering sig fra andre sportsbegivenheder ved, at man dels ikke behøver være der til kampstart, og at man dels har mulighed for at bevæge sig rundt blandt de mange spændende aktiviteter og spisesteder på pladsen, mens der spilles golf. Det er blandt andet det, som er med til at gøre Made in Denmark Presented by FREJA til en sand folkefest.

Musikoplevelser til Made in Denmark Festival

Made in Denmark Presented by FREJA har de seneste fem år tiltrukket op mod 80.000 tilskuere ved hver turnering. Den store opbakning fik Made in Denmark til at lancere musikfestivalen Made in Denmark Festival i 2016. Festivalen, der finder sted hver aften under turneringen, skal bidrage til at forlænge oplevelsen ved Made in Denmark og give publikum en større totaloplevelse:

- Vi er meget taknemmelige over den store opbakning, vi oplever for at deltage i festivalen, og vi glæder os til endnu en gang at fortsætte folkefesten og forlænge oplevelsen ved Made in Denmark, når den sidste bold er i hul. Derfor har vi også knoklet for at stable et stærkt program på benene med en række af dansk musiks allerstørste navne, fortæller Flemming Astrup.

Musikprogrammet er fyldt med folkekære kunstnere, som går på scenen torsdag, fredag og lørdag fra klokken 19.30 og frem til midnat. Publikum kan blandt andet glæde sig til at opleve Lars Lilholt, Lune Carlsen, Peter A.G., Michael Falch, Bjarke fra Queen Machine og Poul Krebs. Herudover spiller også Hit Orchestra & Louise Moe, All Stars og Himmerland Golf & Spa Resorts egen Bobby The Pro.

Verdensstjerner kommer til Nordjylland

Made in Denmark har igen i år en lang række danske, professionelle profiler med i turneringen herunder den talentfulde frederikshavner Lucas Bjerregaard, som netop nu er den højest placerede dansker på den officielle verdensrangliste. Lucas Bjerregaard får blandt andet selskab af ingen ringere end Thorbjørn Olesen, der for alvor slog sit navn fast blandt verdenseliten i 2018, da han var en del af Europas vindende Ryder Cup hold.

De danske professionelle får hård konkurrence fra internationale topnavne som for eksempel golflegenden Lee Westwood, der gæster Danmark for anden gang i forbindelse med Made in Denmark. Sidste år var englænderen også i turneringen, men tabte i omspil til landsfællen Matt Wallace. Wallace vender også tilbage i år i et forsøg på at genvinde titlen.

20180902 Made in Denmark, søndag - Thorbjørn Olesen på 12Foto: Jens Anker Tvedebrink

20180902 Made in Denmark, søndag - Thorbjørn Olesen på 12Foto: Jens Anker Tvedebrink

Ud over Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen kommer alle de danske European Tour profiler til Made in Denmark Presented by Freja. Det betyder, at man blandt andre kan opleve Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne, Thomas Bjørn, sidste år vinder af Challenge Tour, Joachim B. Hansen, samt Søren Kjeldsen og Morten Ørum Madsen.

Første runde af Made in Denmark Presented by Freja spilles torsdag den 23. maj på Backtee Course ved Himmerland Golf & Spa Resort. Mandag, tirsdag og onsdag forinden indledes Made in Denmark med prøverunder og Pro-Am. Turneringen afsluttes søndag den 26. maj med finalerunde og præmieoverrækkelse.

Læs mere om Made in Denmark og programmet for ugen på www.madeindenmarkgolf.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.