annoncørbetalt indhold

Mester-murer garant for flisearbejde i topklasse

Garant Aalborg fører italienske klinker i høj kvalitet – den dobbelte DM-skills vinder Frederik Nielsen står for den bedste montage

Direktør og indehaver af Garant Aalborg, Jan Engmark (tv) har indgået samarbejde med murermester Frederik Nielsen – vinder af DM Skills som flisemurer i 2016 og 2017 og deltager ved World Skills i Abu Dhabi

Direktør og indehaver af Garant Aalborg, Jan Engmark (tv) har indgået samarbejde med murermester Frederik Nielsen – vinder af DM Skills som flisemurer i 2016 og 2017 og deltager ved World Skills i Abu Dhabi

Mesterklasse. Så enkelt kan det siges, når to af de bedste i branchen vælger at arbejde sammen. Det har Garant Aalborg og den unge murermester Frederik Nielsen gjort. Så når det handler om klinker og fliser til boligen, virksomheden eller institutionen er kunden sikker på markedets bedste totalløsning.

- Garant i Danmark sender dagligt biler afsted til Italien efter klinker. Vi handler direkte hos støvlelandets bedste producenter, blandt andet Mirage som er landets største producent af klinker til både indendørs og udendørs brug. Med den volumen, som Garant aftager, kan vi tilbyde eksklusive klinker, som kunderne ikke finder andre steder i Danmark, og til særdeles attraktive priser, påpeger direktør og indehaver af Garant Aalborg, Jan Engmark.

Øget fokus

- Hos Garant Aalborg har vi valgt at øge fokus på klinker og fliser, der har fået en mere fremtrædende placering i forretningen, lige som vi har udvidet vores sortiment. Her kan kunderne i fred og ro studere vores store og brede udvalg fra de helt små til de kæmpe store, moderne klinker på mere end tre meter i højden. Vi har klinker i alle kvaliteter, i alle prislag og til alle formål. Vores veluddannede medarbejdere er klar med råd og vejledning, og vi er altid parat til at skaffe det, som vi eventuelt ikke har på lager, understreger Jan Engmark, der tilbyder montering i international topklasse og således en totalløsning uden sidestykke.

Frederik Nielsen i aktion ved World Skills i Abu Dhabi. (Foto: SkillsDenmark)

Frederik Nielsen i aktion ved World Skills i Abu Dhabi. (Foto: SkillsDenmark)

Dobbelt Skills-vinder

- Vi har nemlig indgået samarbejde med den unge murermester Frederik Nielsen i Aalborg. Han vandt DM i Skills som flisemurer i både 2016 og 2017 og opnåede en fornem placering ved World Skills i Abu Dhabi. Frederik er således garant for flisearbejde helt i top, når han kommer ud til kunden for at montere de nye klinker, smiler Jan Engmark.

Frederik Nielsen er bare 23 år og har været selvstændig murermester i et halvt års tid. En så vigtig beslutning for så ung en murer giver et ganske godt billede af den passion, som Frederik Nielsen har for sit fag.

- Jeg stillede op til DM i Skills fordi jeg gerne ville måle mig med andre. Opleve hvordan mine kompetencer er i forhold til kolleger i branchen. Og så var jeg nysgerrig for at lære de mest avancerede teknikker og samtidig konkludere, at der i virkeligheden ingen grænser er, og at selv de mest avancerede opgaver ikke er så skræmmende, siger Frederik Nielsen, der løser en bred vifte af mureropgaver.

- Men det er fliser og klinker, jeg brænder for, og kunderne kan være helt sikre på, at deres nye klinker bliver monteret med det største engagement og den største akkuratesse, uanset om det er et badeværelse på 8 kvm., eller det er et køkken på 20 kvm., understreger Frederik Nielsen.

- Valget af klinker afhænger af, hvad de skal bruges til, understreger Martin Jørgensen, der er ansvarlig for klinker og fliser hos Garant Aalborg

- Valget af klinker afhænger af, hvad de skal bruges til, understreger Martin Jørgensen, der er ansvarlig for klinker og fliser hos Garant Aalborg

Professionel vejledning

- Hos Garant Aalborg er vi altid parat til give kunderne den professionelle vejledning, der fører det bedste resultat. Vi har stor erfaring og leverer lige gerne til det lille badeværelse som den store løsning i erhvervsvirksomheden. Af helt store opgaver, som vi har løst fornyligt, er 250 kvm. klinker på det nye Svinkløv Badehotel, klinker til baderummene i Fårup Sommerland og hele 2500 kvm. klinker i AgriNords administrationsbygning i Aalborg, fortæller Martin Jørgensen, der er ansvarlig for Garant Aalborgs voksende klinke og fliseafdeling.

Se mere her

Fakta om fliser og klinker

Betegnelserne fliser og klinker bruges i flæng, men der er faktisk forskel.

En flise er typisk fremstillet i sten, beton eller brændt ler og bruges i de fleste tilfælde udendørs. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker, men er typisk ikke så stærke. Med forskel i hårdhed og slidstyrke er fliser ofte mest velegnet til montage på vægge.

Klinker er brændt ved en høj temperatur af kalkfattigt, jernholdigt ler, som gør dem stærke og hårde. Derfor er klinker velegnet til gulvbelægning. Klinker er hårde i overfladen og derfor velegnet til rum med stor trafik. Desuden har klinker en ikke porøs, glat overflade, der gør dem ideelle til vådrum og rum, hvor det er praktisk at kunne tørre gulvet af hurtigt.

Klinker vil typisk være forsynet med oplysning om slidstyrke på en skala fra 1-5:

1.Vægfliser (ikke egnet til at gå på).

2.Til gulve, hvor der ikke er megen trafik, og der anvendes blødt fodtøj.

3.Almindeligt, gennemsnitligt slid.

4.Gulve med større slid, eksempelvis i privatboliger til større familier og offentlige rum som bl.a. restauranter, kontorer og lignende.

5.Rum med en del trafik, f. eks. lobbyer, butikker og pengeinstitutter.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.