annoncørbetalt indhold

Mød indbyggerne i Kardemomme by

I Kristiansand Dyrepark i Norge, kun 2,5 timer fra Nordjylland, kan man blive en del af populære eventyr som Folk og Røvere i Kardemomme by eller Dyrene i Hakkebakkeskoven. Derudover byder oplevelsesparken også på et kæmpe badeland, en dyrepark med dyr fra alle verdens hjørner og flere andre eventyrlige oplevelser.

Vil du liste dig afsted på tå med de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan?

I Kristiansand Dyrepark i Norge kan man ikke kun komme tæt på parkens 139 dyrearter, men også blive en del af populære eventyruniverser.

I højsæsonen, som løber fra slutningen af juni til august, er det nemlig muligt at møde de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, politimester Bastian, tante Sofie og alle de andre indbyggere i Kardemomme by. Derudover kan man også opleve Mikkel Ræv, Morten Skovmus og alle de andre dyr i Hakkebakkeskoven på tæt hold.

Den store oplevelsespark rummer således meget mere end løver, tigre og chimpanser- og det er noget, der hitter hos alle familiens medlemmer, fortæller projektleder hos Dyreparken, Christine Berhus:

- Når vores gæster træder ind i Kardemomme by, bliver de en del af et sandt eventyrunivers. Her kan man møde mange af karaktererne fra den kendte børnebog, købe bagværk hos bageren og nyde udsigten over byen fra den gamle Tobias’ tårn. Og det er noget, som er populært hos både børn og barnlige sjæle, siger hun og fortsætter:

- Også Hakkebakkeskoven er en stor succes, og siden den åbnede i 2015, har 800.000 gæster besøgt skoven. Her sidder de i et tribunetog, hvorfra de oplever fem forskellige scener fra historien. Og ligesom i Kardemomme by bliver publikum virkelig en del af historien.

Flyt ind i Kardemomme by

Udover Kardemomme by, Hakkebakkeskoven og en enorm dyrepark rummer Dyreparken også en perlerække af andre oplevelser for alle familiens medlemmer, såsom et badeland, som er blandt de største af sin art i Norge, der også er åbent fra påske til sommerferien.

Faktisk byder familieparken på så mange oplevelser, at man bliver nødt til at overnatte for at nå det hele. Og her har man blandt andet mulighed for at bo i Kardemomme by, lyder fra Christine Berhus:

- Når du overnatter i Kardemomme by, har du bedre mulighed for at få det hele med. Du kan blandt andet deltage i den daglige byfest, og så får alle overnattende gæster gratis billetter til det store Cirkus Jesper-show, som er vores helt egen viderefortælling af eventyret Folk og Røvere i Kardemomme by, der slutter med, at den ene af røverne bliver cirkusdirektør.

Udover Kardemomme by byder Dyreparken også på andre gode overnatningsmuligheder. Her kan man blandt andet bo i den store sørøverlandsby Abra Havn, hvor der er plads til 1000 gæster, eller overnatte i Dyreparken Hotell, som ligger lige uden for oplevelsesparken. Og som noget helt nyt har de besøgende i år også mulighed for at overnatte udendørs i Dyreparken Safaricamp:

- I vores nye Safaricamp har vores gæster mulighed for at campere og opleve en ægte safaristemning. Det er selvfølgelig i komfortable telte, så det er muligt at få en god nats søvn, inden man skal op og gå på opdagelse i parken dagen efter, siger Christine Berhus, som også fortæller, at overnattende gæster i år får deres egen indgang til Dyreparken samt adgang til oplevelsesparken en time tidligere end almindelige dagsgæster:

- På den måde får vores overnattende gæster tidligere adgang til parken, som man kan begive sig ud i lige efter morgenmaden. Og selvom indgangskøen til oplevelsesparken normalt er hurtigt afviklet, så er det jo altid rart at undgå ventetid.

Store oplevelser tæt på Nordjylland

Kristiansand Dyrepark ligger kun 10 minutters kørsel fra kajen i Kristiansand og er derfor blot en kort sejltur fra Nordjylland. Den korte afstand tiltrækker således også mange danske besøgende, lyder det fra Christine Berhus:

- Omkring 24.000 danskere besøger os om året, og det høje antal skyldes især den korte afstand til Danmark. Kristiansand ligger kun et stenkast fra Hirtshals, så det er meget nærliggende for mange danskere – især nordjyder – at besøge parken. Desuden har Dyreparken åbent 365 dage om året, så man kan besøge oplevelsesparken, når det passer ind i familiens kalender.

- Og ifølge mange af vores gæster byder oplevelsesparken også på store og nærværende oplevelser, man ikke finder i Danmark. Her er omgivelserne og forestillingerne i tæt kontakt med publikum, og på den måde bliver gæsterne suget ind i eventyrene, og det er noget helt unikt.

Vil du også være en del af eventyret? Så besøg Dyreparken hjemmeside, hvor du også kan booke billetter og overnatning for hele familien: www.dyreparken.no/danmark

Så nemt kan du komme til Dyreparken Kristiansand

Med færge fra Hirtshals: 2 timer og 15 minutter + 10 minutters kørsel fra kajen.

Med fly fra København: 1 time og 5 minutter + 10 minutters kørsel fra lufthavnen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.