Annoncørbetalt indhold
annoncørbetalt indhold

Ny miljøvenlig pejs? Så kan man også vælge gas…

AT Pejsecenter i Frederikshavn præsenterer sammen med den lokale high end-producent RAIS et nyudviklet sortiment af gaspejse og fritstående gas-brændeovne

En brændeovn skal traditionelt fodres med godt, tørt træ - så vi får en dejlig varme og en masse hygge. Sådan har det altid været.

Og hvis man vælger sig en teknisk helt moderne brændeovn eller indsats, så får man også REN hygge…

Hos AT Pejse, Skov og Havecenter i Frederikshavn kan man lige nu se nærmere på de allernyeste, moderne ovne fra den lokale high end-producent RAIS.

De har naturligvis alle flotte miljødata.

- Det gælder også en helt ny serie pejse, der bruger gas. RAIS har produceret gasbrændeovne i en årrække, og nu kan man også få RAIS’ pejse til gas. Brugeren får akkurat lige så meget varme fra som fra en traditionel brændeovn til træ. Flammerne og hyggen er også det samme. Med gas får forbrugerne endda en række fordele, siger direktør og indehaver af AT Pejse, Skov og Havecenter på Suderbovej, Anders Laustsen.

Fordele med en gasbrændeovn

- Man skal aldrig tømme ovnen for aske. Man skal heller ikke bære brænde ind og gøre rent på samme måde omkring ovnen. Ruderne skal ikke pudses. En brændeovn til gas behøver ingen skorsten - ergo er udgifter til skorstensfejer - alt andet lige - overflødige.

Gasbrændeovnen skal dog tilsluttes af en autoriseret VVS-installatør. Men tilslutningen vil ofte være billigere, da gasovnen typisk kan klare sig med et røgrør - og altså ikke behøver en egentlig skorsten.

- RAIS’ gasbrændeovne og pejse fås i mange størrelser og designs, og de fritstående modeller er de første på markedet. En gasbrændeovn kan i princippet placeres hvor som helst i rummet, men da forbrændingen kræver tilførsel af frisk luft, vil de fleste nok foretrække at placere ovnen ved en ydervæg.

Gasbrændeovnene og gaspejsene fra RAIS bruger såvel flaskegas, som de fleste kender fra gasgrillen på terrassen, som naturgas eller bygas. For de forbrugere, som i forvejen har indlagt naturgas eller bygas, kan der blive tale om en særdeles attraktiv fyringspris.

Fjernbetjening eller app

- Brugeren af ovnen kan selv bestemme, hvor meget varme ovnen skal give. Effekten kan reguleres fra 1 til 8 kWh, og det er lige så god en varme som fra en traditionel brændeovn eller pejs. Gasbrændeovnen er utrolig let at betjene enten med den tilhørende fjernbetjening eller via en app på mobiltelefonen, forklarer direktøren.

- Vi har allerede haft adskillige kunder, som bliver overrasket over at opleve, hvor enkelt det er at bruge en gasbrændeovn. Og at sådan en nem og bekvem løsning faktisk eksisterer. Og ja, at man får den samme varme og hygge fra en ovn, der bruger gas. Det er de typiske reaktioner, når kunderne ser og hører om og prøver at betjene den ovn, vi har stående tændt i butikken.

Grøn profil

- AT Pejse, Skov og Havecenter ønsker at have en grøn profil. Det betyder, at mange af de store artikler er miljøvenlige, f. eks. batteridrevne redskaber til park og have. Derfor passer de nye gasbrændeovne fra RAIS også perfekt ind i det bæredygtige sortiment, siger Anders Laustsen.

Læs mere her: www.at-center.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst