annoncørbetalt indhold

Ny specialtandlæge i Aalborg: Nu kan hele familien få rettet tænder hos Nettotand

Siden årsskiftet har tandlægeklinikken Nettotand i Aalborg tilbudt tandregulering for børn og voksne

AALBORG:

Tidligere var patienter under 18 år henvist til kommunale behandlingstilbud, men nye regler gør det muligt for både børn og voksne at bruge private tandlægeklinikker.

Specialtandlæge Eevi Pulst er netop startet hos Nettotand. Hun har 15 års erfaring som tandlæge og har de seneste fem år arbejdet som specialtandlæge i den kommunale tandpleje. Eevi Pulst tager sig af behandlinger af skæve tænder.

- Jeg er meget glad for at være hos Nettotand. Det er dejligt at arbejde med patienter i alle aldre. Mange er blevet overrasket over, at bøjlebehandling ingen aldersgrænser har. Alle tænder kan rettes, uanset, hvor skæve de næsten er, siger Eevi Pulst.

Nogle børn og unge får afvist at få rettet tænder i den kommunale tandpleje. Det skyldes retningslinjer, som er fastsat af myndighederne.

Hos Nettotand er alle velkomne. Klinikken behandler alle patienter, som har behov for det. Så der er ingen grund til at gå og smile skævt, selv om, der er blevet sagt nej:

- Hvis du er i tvivl, om dit barn bør få rettet sine tænder, selv om, det ikke har fået tilbuddet af kommunen, så vil vi gerne hjælpe dig med at få afdækket dit barns behov, siger Tanja Hughes, tandlæge og indehaver af Nettotand.

Nettotand har desuden adskillige års erfaring med komplicerede behandlinger som implantater.

Nu hvor klinikken også tilbyder tandregulering, kan alle behandlingstyper laves hos Nettotand for hele familien. Det betyder, at du ikke længere skal besøge andre steder undervejs i behandlingsforløbet. Det sparer tid og besvær, at alt kan ordnes samme sted.

Når børnene bliver voksne, vil mange, der tidligere har fået tandregulering, have behov for servicering af sine bøjler resten af livet. Det tilbyder Nettotand nu også professionel hjælp med:

- Folk har stort fokus på deres udseende i dag og vil gerne have et flot smil. Vi oplever stigende efterspørgsel fra patienter, der ønsker at få rettet deres tænder. I forvejen behandler vi patienter med mindre kosmetiske tandstillingsfejl. Nu kan vi klare selv de mest komplicerede tilfælde, siger Tanja Hughes.

Se mere her nettotand.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.