annoncørbetalt indhold

Nybyggeri kan gøres enkelt: - Det handler om at forventningsafstemme

Hos HusCompagniet i Aalborg er dagsordenen meget klar: Det skal være enkelt at bygge nyt hus med dem som samarbejdspartner. Nu præsenterer de deres kunderejse, som blandt andet består af forventningsafstemning, hvilket du kan høre meget mere om til Boligaften og Tour de Danmark.

 <i>Foto: HusCompagniet.</i>

Foto: HusCompagniet.

Som husjæger kan det være svært at navigere i boligmarkedet, og der er mange veje at gå, når man søger efter den ramme, der skal omfavne familiebilledet. Man kan både søge et indflytningsklart hus, et håndværkertilbud eller man kan skabe noget helt unikt, ved at opføre et nybygget hus, i samarbejde med en professionel byggevirksomhed.

Med et nybygget hus, får man med garanti indfriet sin boligdrøm, idet man selv udvælger husets forskellige materialer, samt fremstiller husets plantegning, sammen med en personligt tilknyttet tegner; alt sammen i tæt samarbejde med en professionel byggerådgiver, som kan vejlede i samtlige overvejelser.

Beslutningerne, der træffes i byggeprocessen, kommer på sigt til at udgøre jeres families trygge base, og de skal naturligvis træffes med omhu. Det er i jeres nye hus, at I fremover skal finde jer til rette og koble af i tryghed, og den ramme ved kun I, hvordan man bygger.

 <i>Foto: HusCompagniet.</i>

Foto: HusCompagniet.

Kunderejsen mod jeres nye hus

Opførelsen af et nybygget hus består af meget mere end en praktisk og funktionel plantegning. Det er en stor livsbeslutning at bygge et hus, og udefra set, kan det virke som en overvældende rejse. Men inde bag ved HusCompagniets mure, er de eksperter i at holde det store overblik, og i at simplificere processen med nybyg.

- Det handler om at realisere kundernes ønsker så bekvemt som overhovedet muligt. Vi sørger for at forventningsafstemme med vores kunder, så vi alle er på samme side, og derfra holder vi det store overblik, så kunderne får ro til at træffe beslutningerne, fortæller Peter Jakobsen, afdelingsdirektør hos HusCompagniet i Aalborg.

HusCompagniet er markedsleder og bygger omtrent hvert fjerde nybygget parcelhus om året. De gør et ellers komplekst forløb meget enkelt for deres kunder.

Faserne består som regel af:

  • Et tilbud og husskitse, hvor man overordnet gennemgår ønskerne for huset, aftaler en pris og sætter et estimat på en indflytningsdato. Hvis man allerede har købt en grund, laves der også boreprøver af denne.
  • Kontakt med tegnestuen, individuel indretning af plantegning og materialevalg.
  • At søge byggetilladelse og øvrigt papirarbejde, som HusCompagniet hjælper med.
  • At afholde møde vedrørende køkken- og inventardesign, samt elinstallationer.
  • Gennemgangsmøde med byggerådgiver, tegner og byggeleder, hvor I sammen gennemgår aftalerne linje for linje. Herefter er I trygge og klar til byggeriet igangsættes.

Dernæst starter byggefasen, hvor den personlige byggeleder indkalder til opstartsmøde, så kommunikationen i byggefasen afstemmes. I har naturligvis adgang til huset i hele byggeperioden, og kan besøge byggepladsen som det passer jer. 14 dage før, at huset står færdig, mødes I med byggelederen og gennemgår huset, i tilfælde af, at der er nogle sidste øjebliks justeringer, og så er I klar til at betale og flytte ind.

Når I har boet i huset i 8 uger, modtager I en kundetilfredshedsundersøgelse. Denne besvarelse er meget vigtig, da HusCompagniet bruger ris og ros i deres evaluering af byggerierne. Efter et år i huset, kontakter I en af HusCompagniets egne servicefolk, der sørger for at gennemgå huset og tjekker, at kvaliteten fortsat er i top. HusCompagniet har deres kunder i centrum, og når I kontakter jeres byggerådgiver, tegner eller byggeleder, så er jeres henvendelse deres første prioritet.

 <i>Foto: HusCompagniet.</i>

Foto: HusCompagniet.

HusCompagniet bygger huse til alle

Når HusCompagniet fortæller, at de bygger huse til alle, så er der hold i det. De bygger til det praktiske familieliv, til de kvalitetsbevidste og til dem hvor overholdelse af budget er afgørende. Kort sagt så alle kan få mulighed for at realisere sine boligdrømme.

Derfor udstiller de altid forskelligartede huse i deres udstillingsbyer, både i forskellige prisklasser og med forskellige lofter, gulve og indretningsmuligheder. Det giver god inspiration til alle slags familier, og inviterer både familier der overvejer nybyggeri, men også dem som skal træffe beslutninger om deres igangværende nybyggeri.

- Det er meget udbytterigt for kunderne at komme ud i vores udstillingsbyer, så de eksempelvis kan opleve lyden i rummene ved akustiklofter, finde inspiration til garderobe eller opleve hvordan de forskellige klinker ser ud “live” i husene, siger Peter Jakobsen, afdelingsdirektør hos HusCompagniet i Aalborg.

Der er uendelige kombinationsmuligheder i nybyg, og ikke to huse er ens. Derfor har HusCompagniet heller ikke en decideret prisliste på nybyg, men hvis I vil se nogle priseksempler, findes de her.

Boligaften og Tour de Danmark

Onsdag d. 22. marts holder HusCompagniet Boligaften i tidsrummet 17:00 til 20:00. Her kan man finde masser af inspiration til materialer, tale med en mægler om gode byggegrunde og få gode råd fra en bankrådgiver vedrørende lån.

Søndag d. 26. marts 11:00 til 16:00 får du mulighed for at se HusCompagniets udstillingshuse, når de låser op for hele 16 udstillingshuse i Nordjylland som en del af deres Tour de Danmark.

Du kan få et smugkig på husene ved at trykke her.

 <i>Foto: HusCompagniet.</i>

Foto: HusCompagniet.

Hvad er en god byggegrund?

Der er rigtig mange gode grunde til at bygge nyt, men det hele starter med en god byggegrund. Men hvad definerer egentlig en god byggegrund? Og hvem kan stemple en byggegrund som værende god?

Det kan du blive meget klogere på til Boligaften, hvor HusCompagniet fortæller mere om deres byggegrunde på blandt andet Sigynbakken i Svenstrup.

På Sigynbakken tilbydes i alt 32 grunde der ligger tæt på både skole, institution, indkøb, motorvej og sportsaktiviteter. Priserne varierer fra 1.050.000 til 1.475.000 kroner.

Her handler det dog om at være rigtig hurtig hvis man ønsker en god byggegrund i Svenstrup. Ud af de 32 byggegrunde på Sigynbakken, er 12 solgte og 6 reserverede.

HusCompagniet fortæller meget mere om netop disse grunde til Boligaften d. 22. marts.