annoncørbetalt indhold

Nye briller ikke kun for synets skyld

Briller er en del af vores identitet og må gerne understrege personligheden og matche vores tøjstil

En moderne brille er et lille kunstværk i sig selv. Resultatet af intens forskning, der sikrer brugeren det bedste syn og den lækreste komfort. Men hos Byens Optik i Hjørring ser indehaver og optiker Gitte Stiller brillen som mere end en nødvendig genvej til et bedre syn.

- For mig er brillen med til at understrege, hvem jeg er. Brillen er en del af min identitet og noget af det, som dem, jeg møder, lægger mærke til først. Derfor er det for mig også oplagt at betragte brillen som et accessori – et tilbehør - på linje med en smart taske eller et lækkert tørklæde. På den måde er brillen med til at komplettere kundens stil. Er der meget grønt i klædeskabet, er det oplagt at vælge en brille, hvor farven grøn er en del af stellet. Er lyserød også en af favoritterne, ligger en brille med lyserød lige til højrebenet.

Kvalitetsbriller

- Derfor tilbyder vi briller, som prismæssigt ligger i et enormt bredt spekter. Vi har briller til mange tusinde kroner fra de internationalt mest højprofilerede mærker, og vi har kvalitetsbriller til flere hundrede kroner. De billigste kan mange kunder tillade sig at have flere af i forskellige farver, så brillen følger med kundens valg af tøj til en aften i byen. Den trend er blevet rigtig populær, ikke mindst blandt flere og flere yngre kunder, påpeger Gitte Stiller og understreger, at både høj kvalitet og bedste faglige service er en selvfølge, uanset hvilken brille kunden vælger.

- I kraft af mine mange år i branchen har jeg et tæt forhold til mine leverandører, ikke mindst glasleverandører, som sikrer kunderne en eksklusiv kvalitet.

Gitte Stiller har arbejdet som optiker i 30 år og overtog butikken i Strømgade efter sin far, urmager Peter Andersen, der på et tidspunkt mente, at det ville være en god idé både at supplere urene med briller og samtidig gøre datteren til en del af forretningen.

I dag har Gitte Stiller alene fokus på briller, kontaktlinser og solbriller. Hun erkender, at hun er noget af en fagnørd, der elsker at sætte sig ekstra grundigt ind i selv de mindste detaljer og gerne dele sin viden med en urolig bred kundekreds.

Kunderne

- Når butikken har ligget på den samme adresse i Strømgade i fire årtier, siger det næsten sig selv, at vi har rigtig mange dejlige stamkunder, som er kommet her i flere generationer. De kender os, og mindst lige så vigtigt: Vi kender dem, deres syn og dermed deres behov. Vi kender også deres smag, påpeger Gitte Stiller, der foruden smarte briller naturligvis også tilbyder kontaktlinser til alle aldre og moderigtige og funktionelle solbriller.

- Tidligere var det nærmest kun yngre, der kunne få kontaktlinser, men med muligheden for at skabe kontaktlinser med glidende overgang, kan vi skræddersy kontaktlinser til kunder i alle aldre og dermed give kunderne det optimale syn tilbage. Med en moderne kontaktlinse kan kunden se skarpt på alle afstande. Effektivt og diskret.

- Vi oplever, at en del af vores brillekunder vælger at supplere deres briller med et sæt kontaktlinser. Moderne voksne lever et aktivt liv med masser af sport og udendørs liv. Her kan det i nogle tilfælde være praktisk at skifte brillen ud med en kontaktlinse, gør hun opmærksom på.

Og nøjagtig som brillen er med til at understrege vores stil og vores personlighed, så sender solbrillen i endnu højere grad tydelige signaler i retning af vores identitet. Også her kan Byens Optik levere en bred palette af designs og mærker, og med en attraktiv betalingsordning er flere briller og solbriller en overkommelig forkælelse for mange, der samtidig oplever en markant forbedring af synet.

Byens Optik beskæftiger foruden Gitte Stiller yderligere to optikere og en butiksassistent.

Se mere på: byensoptik-hj.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.