annoncørbetalt indhold

Nyt butikskoncept: Livsstilhus vil skabe unikke oplevelser

Selvom e-handel vinder frem, foretrækker størstedelen af danskerne stadig at handle i fysiske butikker, viser en undersøgelse fra Epinion. Det skyldes blandt andet, at kunderne kan få en god vejledning og spændende oplevelser i de fysiske butikker, og netop det er livsstilhuset House & Jeff i Hjørring et godt bevis på.

Danskerne elsker at shoppe, og intet tyder på, at den traditionelle shoppetur rundt i byens butikker er blevet erstattet med nethandel på computeren. Ifølge en undersøgelse foretaget af Epinion foretrækker over halvdelen af danskerne nemlig stadig at handle i fysiske butikker frem for online.

Og forbrugerne er ret klare i mælet om, hvorfor de foretrækker at handle i de fysiske butikker. 81 procent af danskerne vil nemlig gerne se varen, før de køber den, mens 56 procent sætter pris på, at de får varen med hjem med det samme. Men hos livstilhuset House & Jeff i Hjørring mener de også, at de handlende sætter pris på mindeværdige oplevelser og en god kunderelation. Derfor lancerede House & Jeff for nyligt et helt nyt butikskoncept, der byder på et spritnyt loungeområde og et stort showroom.

- Der er en oplevelsestrend i samfundet, og vi mennesker ønsker os mere end nogensinde før at opleve. Derfor er House & Jeff til for at skabe oplevelser og rum, hvor der er plads til at tage sig en kop kaffe eller et glas vin, imens man prøver tøj og bliver inspireret, fortæller indehaver af House & Jeff Sanne Godtliebsen om tankerne bag det store livsstilhus og fortsætter:

- Vi er i en branche, der er i konstant forandring, og derfor er det vigtigt, at vi følger med tiden og kan tilbyde kunderne noget ekstra. Derfor har vi lanceret et spritnyt butikskoncept, som er blevet taget rigtig godt imod, og vi har mange kunder – alt fra unge piger til voksne kvinder og mænd, der hver dag kommer forbi for at lade sig inspirere og få en god vejledning.

Fredagsbar og loungestemning

House & Jeff har adresse på Strømgade 2 i hjertet af Hjørring og byder på et bredt udvalg af tøj og accessoires til både kvinder og mænd og er delt op efter shop-in-shop-konceptet med et hav af forskellige mærker i alle prisklasser. Hertil har Byens Optik et showroom med briller og solbriller samt interiør og hudplejeprodukter, således kunderne kan få et spændende produktmiks i samme hus. House & Jeff adskiller sig desuden fra mange andre butikker med Sannes personlige hjertesag. Hun brænder nemlig for at hygge om de besøgende og altid at give dem noget ekstra med hjem:

- Med mine 18 års erfaring i detailbranchen har jeg altid været fascineret af at servicere og gå en ekstra mil for mine kunder. Med House & Jeffs koncept kan jeg netop give kunderne noget ekstra og skabe en helt særlig relation til dem. Vi har blandt andet fredagsbar hver fredag fra kl. 15.00 til 17.30, hvor Lars Stiller fra den lokale Rema 1000 indimellem kigger forbi og skænker vin og vejleder kunderne, siger Sanne Godtliebsen og fortsætter:

- Det skaber et helt utroligt miljø, når kunderne summer rundt og nyder butikken. Desuden er det rigtig fedt, at vi lokale butiksejere kan støtte op om hinanden og skabe et sammenhold, samtidig med at vi kan servicere kunderne på flere niveauer. Vi har bla. småkager fra Uno Kaffebar og weekendbuket hver fredag og lørdag fra Pottehaven. Vi sætter hele tiden nye skibe i søen, blandt andet vil vi i 2020 byde inden for til intimkoncerter her i butikken.

Sanne får hjælp af sit team på fire medarbejdere, som med hver sin personlighed og ekspertise sørger for, at kunderne føler sig godt tilpas. Og noget tyder på, at de gør det rigtig godt i House & Jeff, for mange kunder vender trofast tilbage til Hjørring for at handle hos livstilhuset:

- Rigtig mange af vores kunder kommer fra lokalområdet, men vi oplever også ofte, at mange tager en længere tur til Hjørring for at opleve vores livsstilhus. Eksempelvis har vi ofte besøg af par, der kan få en oplevelse sammen, når de køber tøj. Det gør de gerne, fordi de føler en særlig atmosfære og afslappethed her i House & Jeff, hvor der er tid og plads til at udfolde sig, forklarer Sanne Godtliebsen.

Mulighedernes butik

Hos House & Jeff lægger de stor vægt på den gode butiksoplevelse, og Sanne Godtliebsen er ikke bange for at kaste sig ud i nye tiltag for at skabe den. Blandet andet lægger House & Jeff lokaler til forskellige foredrag, som kan inspirere og samle de lokale. Butikken får eksempelvis flere gange om året besøg af kendte bloggere, og det bliver taget utrolig godt imod:

- Vores skønne livsstilhus kan noget mere, fordi vi har rammerne til at kunne skabe oplevelser, og det gør vi blandt andet ved at invitere kunderne til forskellige arrangementer. I starten af det nye år besøger blogger Josefine Valentin os med sit foredrag ”Vilje slår talent”. Her kombinerer vi foredraget med en shoppingoplevelse, hvor kunderne kan handle og samtidig få inspiration til garderoben, fortæller Sanne Godtliebesen og fortsætter:

- Sådan nogle arrangementer skaber en løsere stemning og gør, at vi lærer vores kunder bedre at kende. Vi gør os nemlig umage for at servicere vores gæster, og derfor er det en bonus, når vi møder dem til de forskellige tiltag i butikken. Desuden er det altid spændende, når vi afholder arrangementer, fordi det samler byen på en ny måde.

Vil du også inspireres af House & Jeffs modelækkerier og mange arrangementer, kan du besøge det skønne livsstilhus på Strømgade 2 i Hjørring eller shoppe løs i butikkens webshop på www.butikhouse.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.