Annoncørbetalt indhold
annoncørbetalt indhold

Påske i Meny: Er du mest til spicy lammekoteletter eller klassiske karrysild?

Påsken står for døren, og hos Meny sætter man derfor fokus på alt lige fra saftige lammekøller til chokoladeovertrukne påskeæg. Der er noget for enhver smag – hvad enten man er til det klassiske danske påskebord med marinerede sild og kryddersnaps eller mere utraditionelle delikatesser som tapas.

Lammekoteletter, rødspættefileter, solsikkerugbrød, marinerede sild, baconleverpostej – og selvfølgelig en passende mængde rødvin, påskebryg og kryddersnaps. Indkøbslisten er lang, når man skal købe ind til det helt store påskebord, og her er det rart, hvis man kan nøjes med at handle ét sted i stedet for at bruge en hel dag på at køre rundt fra butik til butik. Hos Meny kan man derfor finde alt lige fra kalvemørbrad, frikadeller og marinerede sild til rødvin, stearinlys og chokoladeovertrukne marcipanpåskeæg.

- Der er mange forskellige meninger om, hvordan det perfekte påskebord skal se ud. Nogle forbinder højtiden med påskelam og karrysild, mens andre er mere til et urtestegt kyllingebryst. Også snapsen deler vandene, og der kan gå helt sport i, om det skal være Brøndums Snaps, Rød Aalborg eller noget helt tredje, der står på bordet, siger Vagn Tidselbak, der er købmand i Meny Aabybro, og fortsætter:

- Vi har alle forskellige smagsløg, og det helt store spørgsmål er derfor, om man er mest til lammekoteletter, rødspættefileter eller karrysild – eller måske noget helt andet.

Inspiration, delikatesser og friske varer

Leder man efter en mere utraditionel menu til påskefrokosten, er Menys delikatesse- og slagterafdeling et oplagt sted at søge hen for at hente inspiration. Her finder man et bredt udvalg inden for fersk kød og fisk, tilberedte retter og lækre salater, som er lavet af lækre kvalitetsråvarer. Går man videre over i frugt- og grøntafdelingen for at finde tilbehør til kødet, frister et væld af friske frugter og sprødt grønt i alle regnbuens farver.

- Er det ikke lige lam eller sild, man er ude efter, har vi mange andre spændende typer af fisk og kød. Her kan man enten vælge at købe nogle af vores hjemmelavede delikatesser, hvor vi sammensætter forskellige lækre råvarer, eller selv håndplukke nogle spændende ingredienser, som man kan sammensætte på nye og kreative måder, siger Vagn Tidselbak.

Meny-butikken har desuden en lækker bagerafdeling, som frister med duften af nybagte brød til frokosten og kage til desserten. Hertil leverer Hune Bageri to gange dagligt, og brødet og kagerne er derfor altid friskbagte og i høj kvalitet.

Personlig betjening og vejledning

Hos Meny i Aabybro er der i alt 45 medarbejdere, som står klar til at hjælpe med personlig service og betjening. Her kan de udlærte fagfolk vejlede omkring alt lige fra kød og delikatesser til den perfekte vin eller snaps til påskefrokosten:

- At købe en god vin kan godt være lidt af en jungle – skal den være rød eller hvid, tør eller sød, og hvad passer egentlig godt sammen med lam? Leder man efter en lækker rødvin, der går godt til påskestegen, kan man altid bare hive fat i en af vores medarbejdere, som gerne guider igennem vores store sortiment og giver gode råd og vejledning, siger Vagn Tidselbak.

Vagn Tidselbak er et kendt ansigt i Aabybro, hvor han siden 1980’erne har drevet dagligvarebutik. Han har derfor et stort personligt engagement og kender i kraft af sine mange års erfaring byen og lokalområdet godt.

Du kan finde mere information om Meny i Aabybro på meny.dk/butik/meny-aabybro

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst