annoncørbetalt indhold

Rabat på brætspil for hele familien

Saml hele familien omkring et sjovt spil fra Humorkassen.dk, som har adskillige sjove og finurlige brætspil for alle aldre.

Familielivet fordeler sig ofte ud på flere lokationer i løbet af en dag; børnene skal i skole og forældrene skal på arbejde, og så mødes I atter hjemme i løbet af eftermiddagen. Her skal der være tid til lektier, aftensmad og til at puste ud, så man kan blive klar til næste dag, og det kan man med fordel gøre med sjov og ballade i form af et brætspil.

Det er vigtigt at have noget at samles omkring, så hele familien kan få lov til at dele dagen sammen over et spil på 30-90 minutter. Det er en brøkdel af dagen, men udbyttet er familiesamvær, overskud og - hvis man altså ikke er en dårlig taber - husfred.

Brætspil for hele familien

Hos Humorkassen.dk kan man finde alverdens typer af brætspil og underholdning for alle aldre og interesser. Man kan samles omkring de velkendte spil, som ikke behøver nogen nærmere introduktion:

- Klodsmajor

- Fiskespillet

- Tegn og Gæt

Men det er også utroligt populært at vælge et mere emnespecifikt spil hos Humorkassen, hvor spillevejledningen nok lige læses igennem inden første træk spilles. Disse emnespecifikke spil kan være nogle, der trækker referencer fra børnenes online computerspil, eksempelvis:

- Small World of Warcraft

- Minecraft Builders & Biomes

På den måde kan hele familien stifte bekendtskab med ét familiemedlems fritidsinteresse, og lære mere om den verden, de indgår i online.

Populære familiespil

Nogle af Humorkassens mest populære spil omfatter spil, som de fleste kan være med på. Loopin Louie udkom i 1992, og inkluderer en batteridreven stuntpilot, Louie, der ud af det blå kan dykke hovedstyrts ned mod den enkelte spillers hønsegård. Så her gælder det om at være hurtig til at afvige Louie på en rampe, så han ikke rammer dine stakkels høns.

Derudover har Humorkassen også det klassiske Bezzerwizzer Familie i sortimentet, som kan spilles fra 10 år og opefter, hvor familien kan dyste i paratviden ud fra de 2.400 spørgsmål, som spillet inkluderer.

Brætspil til de mindste

Når familiens mindste medlemmer skal styrkes i lingvistiske færdigheder, lære hvad klokken er eller hvilke dyr man kan finde på bondegården, så virker det let som en leg hvis man inkluderer læringen i et sjovt spil. Man kan spille, lege og lære følgende spil med de 4-6 årige:

- Lær klokken

- Hvad rimer?

- Lær at regne

Rabatkode til Humorkassen.dk

Hvis du og din familie gerne vil samles over et hyggeligt spil, kan I lige nu spare 10% rabat på ordrer over 200 kroner med koden HU2020. Det er en oplagt mulighed for, at finde jeres families nye yndlingsspil, som I kan samles omkring i eftermiddagstimerne, eller som kan hjælpe de familiens mindste medlemmer med en spæd start på at lære faglige færdigheder.