Annoncørbetalt indhold
annoncørbetalt indhold

Så sjov bliver påsken i Shoppen

Der er underholdning for hele familien, når Shoppen inviterer inden for til et tætpakket program i påsken. Du kan blandt andet tage på påskeægsjagt rundt i centeret, lave din egen påskedekoration og blive klogere på tidens boligtrends.

Der bliver masser af sjove aktiviteter i Shoppen i påsken. Hele familien kan være med, når shoppingcentret slår dørene op til en række spændende aktiviteter og arrangementer:

- Vi kan se, at flere og flere børnefamilier lægger vejen forbi Shoppen, og derfor vil vi gerne give dem nogle ekstra oplevelser. For eksempel var der i vinterferien en overvældende interesse for vores børneaktiviteter, og derfor har vi planlagt et superspændende program for påsken i børnehøjde. Men der skal naturligvis også være noget for de voksne, så de er også tænkt ind i vores tætpakkede program, fortæller centerchef Natascha Louise Frost Kjelds.

Start påskeferien i Shoppen

Fredag og lørdag den 12. og 13. april gæster Aalborg Chokoladen Shoppen med en overdådig påskestand. Her kan du hente inspiration til værtindegaven til påskens sammenkomster og købe eksklusivt håndlavet chokolade fra Aalborgs lokale chokoladeleverandør med hjem. Samarbejdet med lokale aktører er en stor del af Shoppens identitet og er gennemgående for de mange arrangementer i centeret:

- Aalborg er en by med så mange fede brands og oplevelsesmuligheder. Vi synes, det giver god mening at lave samarbejder med dem, så vi kan skabe shopping-oplevelser ud over det sædvanlige, fortæller Natascha Louise Frost Kjelds.

I Shoppen skydes påsken for alvor i gang med Open By Night onsdag den 17. april, hvor Sofie Nørgaard Blomster stiller op med en påskeworkshop. Her kan du gratis prøve kræfter med at lave din egen påskedekoration, som efterfølgende kan tages med hjem til påskebordet.

Open By Night byder desuden på flere gratis påskeaktiviteter for børn og barnlige sjæle. Tag for eksempel et hjemmelavet gækkebrev med – der er chokoladepåskeæg til de 50 hurtigste børn, eller dekorér påskeæg med maling, fjer og masser af pynt. I Shoppens centergader vil der være uddeling af små påskeæg, hyggelig musik og selvfølgelig en masse gode tilbud.

Påskelørdag den 20. april går det løs med påskeægsjagt i Shoppen. Der er gemt 40 nummererede påskeæg rundt i centerets butikker – finder du et af de 10 vinderæg, præmieres du enten med produkter eller et gavekort til en værdi af 200 kroner til en af Shoppens mange butikker.

Bliv klog på de nyeste boligtrends

De seneste års kæmpesucces gentages for tredje gang den 25. april, når nogle af Nordjyllands dygtigste trendsættere giver aalborgenserne deres syn på boligindretning, blomster og møbeldesign til Boligtrends 2019.

Til boligarrangementet kan du blandt andet opleve indretningsarkitekt Mie Hedemand Mortensen, der fortæller om de nyeste indretningstrends, Christian Helweg fra Råt & Godt, som fortæller om bæredygtige løsninger i hjemmet, Jonas Jensen Blomster, som deler ud af sin viden om blomstertendenser, og endelig Nodari Møbeldesign, som giver et indblik i tidens største trends inden for møbler.

Du kan også møde en række udstillere, som viser deres håndværk frem til inspiration og salg:

- Det bliver en aften med masser af inspiration fra både lokale oplægsholdere og udstillere. Blandt udstillerne er vores egne butikker repræsenteret med H&M Home og Bahne, men derudover er det i høj grad upcoming designere, som viser deres håndværk inden for blandt andet plakater, keramik, glaskunst og møbler. Det bliver en form for mini-boligmesse, forklarer Natascha Louise Frost Kjelds.

Boligtrendsarrangementet inkluderer mad, vin og goodiebags fra Shoppens forretninger og restauranter og finder sted klokken 17.00-20.30. Du kan købe billet til Boligtrends 2019 eller læse mere om Shoppens kommende påskearrangementer online på www.shoppen-aalborg.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst