annoncørbetalt indhold

Sådan sikrer du din fremtidige formue

I et samarbejde med byggerådgivere og udlejningskonsulenter, kan du blot læne dig tilbage og se din formue indtjene sig selv. Stenhøj Husene bygger dig et fantastisk sommerhus, som du har sat dit eget personlige præg på, og DanCenter står for at udleje sommerhuset.

 <i>Foto: Stenhøj Husene.</i>

Foto: Stenhøj Husene.

Det kan være svært at sortere i, hvilken investering der sikrer din formue bedst muligt. Det gælder både lejligheder, villaer og sommerhuse, og nu kan du, med Stenhøj Husene og DanCenter i ryggen, bygge og udleje dit eget sommerhus, med henblik på at fremtidssikre din families formue.

Investér i et fritidshus, der kan tjene din familie i mange år

Stenhøj Husenes koncept går ud på, at du vælger en plantegning, en interiørpakke og et budget, og så skal du blot læne dig tilbage.

- Sommerhuset har en fast pris, der inkluderer alt hvad der hører til af sandkasse, udendørslamper og møbler fra FDB Møbler, som vi samarbejder med. Det vil sige, at når prisen er fastlagt og kontrakten er underskrevet, kommer der ikke flere udgifter, fortæller byggerådgiver Rasmus Thomsen og uddyber:

- Det er et smart koncept til dem, der gerne vil investere og sikre en formue til fremtiden. Man får både et sommerhus, man selv kan benytte sig af, når man vil, men også kan tjene på, når man ikke selv bruger det. Den indtjening kan man jo så passende benytte til at afvikle lånet i banken. Det er en løsning, alle kan være med til.

Byggerådgiver Rasmus Thomsen fra Stenhøj Husene har samlet 7 gode råd til dig, der skal bygge nyt sommerhus, som du kan læse ved at trykke her.

Få et årligt indtjeningsestimat

Forestil dig, at du tager et lån i banken til at bygge et splinternyt sommerhus, hvor du selv vælger plantegningen og al inventar i huset. Lyder det dyrt? Så prøv at forestille dig, at du lejer sommerhuset ud, og årligt kunne tjene 249.808 kroner til at tilbagebetale lånet i banken.

Lyder det mere realistisk?

Det er faktisk en realitet for et 8 personers sommerhus med spa, sauna og bordfodbold i Tornby i Hirtshals. DanCenter har regnet ud, hvor mange uger, sommerhuset har været udlejet og hvor meget den årlige indtjening på sommerhuset har givet ejeren.

DanCenter sørger for at give dig et overblik over, hvad dit sommerhus kan tjene ind på årlig basis. Dette estimat kan du tage med i banken, når du skal låne til sommerhuset.

Se gerne nedenstående billede for 3 eksisterende eksempler på indtjeninger fra sommerhuse i Tornby.

Indtjeningseksempler på 3 forskellige sommerhuse. <i>Foto: Stenhøj Husene.</i>

Indtjeningseksempler på 3 forskellige sommerhuse. Foto: Stenhøj Husene.

Lørdag d. 20/8 og søndag d. 21/8 i tidsrummet 13-15, afholder Stenhøj Husene og DanCenter åbent hus på Klitageren 11 i Tornby.

Her vil det være muligt at stille spørgsmål til både en byggerådigiver og en udlejningskonsulent, eller blot høre mere omkring bygge - og udlejningsprocessen.

Du kan på forhånd bestille Stenhøj Husenes katalog, hvor du kan finde masser inspiration.

Forsiden