Støvring: Hus på Porsborgvej har skiftet ejer

Købsaftalen blev indgået 23. juni 2019.

Støvring 11. juli 2019 12:28

Huset på Porsborgvej 80 i Støvring er købt af Christina Reiche Vangsted og Tonni Erik Reiche Vangsted for 1.300.000 kroner.

Det er Ester Sørensen, der har solgt huset efter at have fået papir på det 1. januar 2001.

Tagetagen er sammmenlagt 26 kvadratmeter, som alle er udnyttet til beboelse. Under huset befinder der sig en kælder på 45 kvadratmeter.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 1,2 millioner kroner. Heraf udgør grundværdien 383.000 kroner.

Ejendommen ligger på en grund, der er 1510 kvadratmeter.

Det beboede areal er på 136 kvadratmeter, hvilket svarer til en vægtet kvadratmeterpris på 8.441 kroner. Den vægtede kvadratmeterpris tager foruden det beboede areal også hensyn til udnyttede kælder- og loftsarealer samt øvrige bygninger på grunden.

Den vægtede kvadratmeterpris tager foruden det beboede areal også hensyn til udnyttede kælder- og loftsarealer samt øvrige bygninger på grunden.

Købsaftalen blev underskrevet 23. juni, og overtagelsesdatoen er 1. august.

Huset blev bygget i 1950. Det har haft sin nuværende form siden en ombygning i 1971. Ifølge de offentlige registre er der 5 værelser. Der er også ét toilet.

Et fjernvarmeanlæg sørger for varmen i huset.

På taget er der teglsten, mens der sidder letbeton på husets ydermure.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...