DEBAT Limfjordsforbindelse

En motorvej over Egholm vil ødelægge begge sider af fjorden

Dette er et debatindlæg: Indlægget er alene udtryk for skribentens holdning. Alle indlæg skal overholde straffelovens og de presseetiske regler. Du er også velkommen til at sende en mail med din mening til os.

Af Hans Lodberg, Teglvænget 5 3.tv., 9000 Aalborg, hjl@stofanet.dk

LIMFJORDSFORBINDELSE:Jørgen Winther Johansen (J.W.J.) opfordrer (28.12.) Anders Wested til at glemme sine ønsker om et nyt rør ved siden af den nuværende tunnel.

Anders Wested har i mange år utrætteligt argumenteret for, at der hurtigst muligt bliver lavet et nyt rør, og det skal han have en stor tak for.

En motorvej over Egholm vil ikke alene spolere smukke naturområder på Egholm, men også i høj grad på begge sider af fjorden. Hertil kommer, at med en vej over Egholm vil Aalborg så at sige være omringet af trafikstøj og forurenet luft fra trafikken.

Uanset vindretning vil hele Storaalborg derfor være udsat for gener fra trafikken.

Indtil et nyt tunnelrør er en realitet, må trafikken tåle kødannelser på motorvejen i forvisning om, at det med tiden bliver bedre.

Det er uforskammet af J.W.J. at klandre Anders Wested og hans mor på Sjælland for af egen lomme at have betalt for en undersøgelse om, hvad en række mennesker mener om en ny fjordforbindelse. J.W.J. insinuerer faktisk, at fordi Anders Westeds mor bor på Sjælland, har hun ingen ret til at være med til at betale for en undersøgelse, som det offentlige for længst burde have fået foretaget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.