debat

Hvornår er det sundhed – og hvornår er det skattepolitik?

Dette er et debatindlæg: Indlægget er alene udtryk for skribentens holdning. Alle indlæg skal overholde straffelovens og de presseetiske regler. Du er også velkommen til at sende en mail med din mening til os.

Af Oluf Johnsson, MEd CPE, Dipl. AE, Branderupvej 30, Bjerndrup, 6240 Løgumkloster, oluf.johnsson@metaforum.dk

Pas nu på! Nu kommer gammelsocialisten Mogens Lykketoft som den store Bastian med krabasken! Det synes koordineret fra statsminister Frederiksen og hendes Rasputin, sidstnævnte uden demokratisk legitimitet eller ansvarlighed.

Hvorfor mon? Jo, for nu begynder afsløringerne. At Mogens Lykketoft henviser til advarsler fra WHO er ubehagelig vittighed. FN og WHO har på grund af røde Kinas veto ikke villet optage Taiwan i hverken FN eller WHO.

Lige nu driver røde Kina storpolitik på bekostning af verdens sundhed, fordi røde Kina anser Taiwan som en provins og ikke en selvstændig stat. Taiwan – og Sydkorea gjorde sig erfaringer med MERS og siden SARS, som covid-19 er en afart af, som alle tilsyneladende stammer fra samme virus-laboratorium i Wohan-provinsen!

De to virologer derfra, der slog alarm i efteråret 2019 er sporløst forsvundet! Disse erfaringer har de draget fordel af, men de måtte ikke komme til verdens kundskab gennem WHO på grund af røde Kina!

Det bøjer FN og en stribe mere eller mindre despotiske styrer i Asien, Afrika og Sydamerika sig for, fordi røde Kinas agressive imperialisme har gjort disse lande til afhængige proselytter.

Hvad er forskellen til Danmark? Ikke ret stor: Røde Kina sendte et fly med lidt masker og forklæder, hvor vor socialdemokratiske sundhedsminister Magnus Heunicke som en anden 3F-arbejder under tv’s overstrømmende bevågenhed deltog i losningen af flyet i Kastrup Lufthavn.

Det er svært at finde en grimasse, der kan passe. De småting, som røde Kina har leveret til Italien og Spanien, hyldes de for med store superlativer for i danske medier.

Men hvor blev opmærksomheden af, da Tyskland og Frankrig sendte alt, hvad de kunne undvære, samt fløj hårdt medtagne covid-19-patienter til intensiv- og respiratorbehandling i Tyskland og i Frankrig i en helt anden dimension end de par masker og forklæder, røde Kina og såmænd også Danmark måske kunne undvære eller tilbyde, bl. a. uanvendelige respiratorer?

Pinligt!

Jeg kan godt forstå, at denne egenrådige socialdemokratiske regering er ved at komme i nød nu, hvor alle fejlene, den uhæmmede gammelsocialistiske politik og ubehagelige følger af regeringens egenrådige provisorier dukker frem.

Så nu har de brug for støtte fra selveste hr. Lykketoft!

Denne regering forsøger at tvinge socialistiske darlings frem i forreste række på bekostning af de små virksomheder/enkeltmandsfirmaer.

Grænselukningen var uden sundhedsmæssig begrundelse, så vi jo Søren Brostrøm udbryde vredt.

Det var for at ”beskytte handelen”.

Den omsætningsstigning på 20 pct. i Sønderjylland er sket med slogans om at handle lokalt.

Men denne kampagne er blot et skalkeskjul for ikke at sænke skatter og afgifterne i Danmark med 20 pct., så var det kun os, der måtte lide afsavn, fordi vi ikke i Danmark altid kan få de varer og kvaliteter, som vi sætter højt til en pris og betjening, som ikke findes i Danmark.

Man kan kun spørge fru Frederiksen: Hvorfor er det nu egentlig, vi er medlem af EU?

Meget har vist sig at være socialistisk varm luft, så ”sur avec les gants” (på med vanterne) i den borgerlige opposition: Bid den DSU-regering i haserne - nu!

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden