Ja – det er rigtigt: Stop Støjberg – og stop friheden…

Af Ole Davidsen, Lindenborgvej 71, 9200 Aalborg SVole.davidsen@stofanet.dk

DEMOKRATI:Et eller andet sted er det vel forståeligt nok at der nu igen er kritik af Inger Støberg. Tænk engang at I.S. tillader sig at udtale: “Det er, som om debatten er løbet sporet”! Jamen, tænk selv efter, kære læser, det er jo helt forrykt. Og så i et helt frit og demokratisk samfund.

Jamen, det kan jo i værste fald ende med, at friheden, demokratiet og ytringsfriheden igen skulle tages alvorligt, og at det ligefrem igen bliver noget positivt at have andre meninger. Sådan dele os efter anskuelser og det der.

En helt vanvittig udvikling, selvsagt, som vil forhindre, at de mange flokdyr konstant løber med strømmen og bare gør det, som den førende strømning kræver. Uden at de nødvendigvis ved hvorfor de løber. For løbes, det skal der.

Inger Støjberg må naturligvis stoppes. For ellers bevæger vi os over mod den rene frihed og det mangfoldige demokrati, hvor forskellige opfattelser, får frit spil.

Det går bare ikke. Det kan jo ende med at kun ganske få vil kunne se det farlige i den udvikling!

Stop Inger, stop friheden, demokratiet, ytringsfriheden og lad os fortsætte med at løbe i flok og dyrke det behagelige og det overfladiske. ikke gå i dybden, ikke reflektere over noget som helst.

I øjeblikket er de stærke og kendte så svage, at de reelt svage er kommet i tvivl om deres egen situation. Tager vi nu noget fra nogen må de tænke! Og her skal det lige nævnes at de reelt svage godt kan være langt nede! Der er bare ingen der ved hvem de reelt svage de er!

Og her går det jo så helt galt, når Inger Støjberg kommer rendende og vil skille skæg fra snot. Hvem er de svage og lad os nu ikke blande det hele sammen!

Så kommer reaktionen øjeblikkeligt! For det kan de stærke svage jo ikke holde til!

Væk med den frihed, væk med det demokrati, væk med den ytringsviruslignende mani med at have meninger, der strider mod det, de stærke svage og kendte flokdyr har brug for. Op på scenen og vis hylerne frem. Ellers kommer den personlige frihed, demokratiet og ytringsfriheden tilbage. Og hvad sker der så?

Alt det bedste til Inger Støjberg...

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.