debat

Skal landbruget og fiskeriet også væk fra Danmark?

Dette er et debatindlæg: Indlægget er alene udtryk for skribentens holdning. Alle indlæg skal overholde straffelovens og de presseetiske regler. Du er også velkommen til at sende en mail med din mening til os.

Af Børge Mandrup Nielsen,tidligere pelsdyravler og bestyrelsesmedlem i Kopenhagen Fur, Hedevangsvej 25 9300 Sæby, bmn.2@mail.dk

MINKAVL:Så er det slut. Et cirka 100-årigt erhverv i Danmark er slut. Ca. 6000 familier i hele landet har fået deres hverdag og økonomi fuldstændig smadret.

De har alle fået deres udkomme af dansk pelsdyravl. Med et fingerknips blev et meget stolt erhverv lagt død.

Jeg tror ikke på, at corona er den direkte årsag.

Nej, kære læsere, årsagen er den, at en regering samt Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti har en agenda med at nedlægge et liberalt erhverv, der aldrig har fået støtte fra det danske samfund.

Pludselig var der en årsag til at slå sidste søm i ligkisten, nemlig Corona,og den såkaldte folkesundhed, selvfølgelig skal folkesundheden tages dybt alvorligt.

Uanset om man er for eller imod pelsdyravl, må jeg konstatere, at behandlingen af pelsdyravlerne samt dets følgevirksomheder er dybt uansvarligt i et såkaldt demokratisk samfund.

Statsminister Mette Frederiksen, fødevareminister Mogens Jensen og sundhedsminister Magnus Heunicke udviser en uhørt arrogance med store armbevægelser og hovedrysten,en arrogant måde, som jeg tager stor afstand fra. Samtidig har det jo vist sig at være grundlovsstridigt, men det gør jo ikke så meget, når bare det er regeringen og dens røde støttepartier, der udøver det.

Et er, at regeringen og dets støttepartier ønsker pelsdyravlerhvervet nedlagt, så vær dog ærlige og sig det lige ud, og give erhvervet et år eller to til afvikling på en fair måde.

Politikerne og de forskellige personer har så lidt viden på området, at man skulle sættes fra bestillingen.

Var ovenstående sket i det private erhvervsliv, havde det betydet fyringer på gråt papir.

Nu mangler det røde regiment bare at få nedlagt dansk landbrug og fiskeri, så vi alle kan få socialhjælp.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.