007-producer afslører førstevalget til James Bond-rolle

Produceren Callum McDougall slår fast, at Daniel Craig fortsat er førsteprioriteten til spille James Bond.

Daniel Craig poses for photographers on the red carpet at the Mexican premiere of the new James Bond 007 film Foto: Reuters/Ginnette Riquelme

Daniel Craig poses for photographers on the red carpet at the Mexican premiere of the new James Bond 007 film Foto: Reuters/Ginnette Riquelme

Gennem de seneste måneder har rygterne svirret om, hvilken skuespiller der mon fremover skal indtage rollen som den kvindebedårende filmfigur James Bond.

Nu slår en af producerne bag 007-serien dog fast, at der er en helt bestemt stjerne, som fortsat er førstevalget til at spille rollen som den britiske superagent.

Produceren Callum McDougall afslører nemlig til et BBC-radioprogram, at holdet bag de populære film vil elske, hvis Daniel Craig igen spillede rollen som James Bond.

- Vi ville elske, hvis Daniel vendte tilbage i rollen som Bond. Han er uden tvivl førstevalget, og jeg ved, at man håber på, at han kommer tilbage, siger Callum McDougall til BBC.

Den 48-årige skuespiller Daniel Craig har dog tidligere givet udtryk for, at han langtfra er begejstret for tanken om igen at skulle indtage rollen som 007-agenten.

Da det internationale magasin Time Out Magazine i 2015 spurgte Daniel Craig om, hvorvidt han kunne forestille sig at spille hovedrollen i en ny Bond-film, var svaret også klart og tydeligt.

- Nu? Jeg vil hellere smadre det her glas og skære mig i håndleddene. Nej, ikke i øjeblikket. Overhovedet ikke. Det er fint. Jeg er ovre det, og vi er færdige. Jeg ønsker bare at komme videre, sagde Daniel Craig i interviewet til Time Out Magazine.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.