1. eskadre blev årets lokale læreplads

Elev fra Søvrænet havde i hemmelighed indstillet sin arbejdsplads til titlen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mia Lynge Iversen ved sin daglige arbejdsplads. Privatfoto

FREDERIKSHAVN:1. Eskadre, Søværnet, Frederikshavn har en elev, der er så glad for sin læreplads, at hun i al hemmelighed nominerede virksomheden til prisen som årets læreplads. Det blev belønnet, da Frederikshavn Handelsskole overrakte prisen til 1. eskadre.

Mia Lynge Iversen er kontorelev med speciale i offentlig administration hos 1. Eskadre i Frederikshavn. Hendes arbejdsplads og kolleger fik en glædelig overraskelse, da de fandt ud af, at hun havde nomineret dem til årets læreplads. Uddannelsesleder Morten Frits Pedersen, Frederikshavn Handelsskole fremhævdede ved prisoverrækkelsen, at Mias indstilling af 1. Eskadre havde gjort stort indtryk.

Respekteret

- Indstillingen vidner om, at 1. Eskadre er en arbejdsplads med et godt arbejdsklima, en uformel omgangstone og socialt engagement. Samtidig oplever vi, at elevoplæringen tages alvorligt, eleven udfordres og får en god faglig oplæring. Mia fremhæver, at hun er blevet behandlet som en ligeværdig og respekteret del af staben fra dag et og har deltaget i møder, arbejdsopgaver, sociale arrangementer og kurser på lige fod med sine kolleger. På den måde fremstår 1. Eskadre på lærepladsområdet, som et godt eksempel både for andre enheder inden for forsvaret - og også for andre offentlige og private virksomheder, fortæller Morten Frits Pedersen.

- Selvom vi er en militær virksomhed, hvor størstedelen bærer uniform, så er mine kolleger ikke bange for at bryde ”rangordenen” og spørge vedkommende med kompetencerne i stedet for at spørge vedkommende med flest striber på skulderen, hvilket overraskede mig positivt, da jeg startede, tilføjer Mia Lynge Iversen.

Landskonkurrence

På baggrund af kåringen som årets lokale læreplads er 1. Eskadre nu med i kampen om at blive den nationale vinder, der kåres den 22. november i København.

- Vi er meget glade og stolte over prisen som årets lokale læreplads. Og vi er glade for at have en elev som Mia blandt os. Hun giver os et frisk pust og hjælper os med ikke at fastlåse os i rutiner. Vores selvfølgeligheder kan virke uhensigtsmæssig for udefrakommende, og Mia har ikke været bange for at byde ind med spørgsmål og gode idéer. Vi oplever, at Mia har gjort en forskel i hverdagen, både fagligt og socialt og vi glæder os over, at vi har hende hos os et år endnu, fortæller stabschef Peter Stamp og elevansvarlig Jette Bogh Hansen, som deltog i overrækkelsen sammen med 1. Eskadre chef Christian Anders Nørgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.