1. maj i regnvejr

Stort fremmøde i Terndrup på trods af vejret

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TERNDRUP:Der skulle mere end regn til at holde gæsterne væk fra tirsdagens 1. maj-arrangement i Terndrup.

Cirka 200 var mødt op ved Terndrup Center for at fejre arbejdernes internationale kampdag.

- Det er virkelig flot, at vi kan samle så mange i så lille en by, når man tænker på, hvordan vejret er, siger en tilfreds lokalformand for LO Rebild, Allan Busk.

Traditionen tro var der pølser og gris på grillen og øl til at skylle maden ned med, og så var der selvfølgelig taler. I år med hovedfokus på de netop overståede overenskomstforhandlinger.

- Talerne handlede om, hvor vigtigt det er, at vi står sammen og passer på vores velfærdssamfund, siger Allan Busk.

NORDJYSKE Medier var også på besøg i Terndrup tirsdag, og derfor kan du læse mere om arrangementet i onsdagens udgave af NORDJYSKE Stiftstidende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden