1. spadestik til boliger på sygehusgrund

Nørresundby Boligselskab indleder nu byggeri af 18 familieboliger

Ole Jensen
Til ære for de fremmødte på sygehusgrunden inklusiv fotograferne svingede borgmester Leon Sebbelin spaden højt op i luften med den symbolske opgravede jord.
11. april 2019 10:25

TERNDRUP: Efter at byrådet har godkendt skema B og byggetilladelsen for opførelse at 18 familieboliger i den nordlige ende af sygehusgrunden i Terndrup også er på plads kunne Nørresundby Boligforening onsdag eftermiddag tage et officielt første spadestik til byggeriet.

Begivenheden havde i den bidende kulde samlet omkring 30 deltagere, både involverede rådgivere, håndværkere og repræsentanter for boligselskabet samt lokale nysgerrige beboere i Terndrup.

Som direktør for boligselskabet overlod Lars Emborg dagens medbragte gyldne spade til borgmester Leon Sebbelin.

Inden han tog et par spadestik udtrykte han glæde over at Nørresundby Boligselskab med kort varsel havde overtaget byggeprojektet fra Lejerbo, der ikke selv så sig i stand til at løfte opgaven.

Han var glad for at der også nu i mindre byer i Rebild Kommune igen bliver bygget almene lejeboliger.

De 18 boliger er både tæt lav 3. værelses familieboliger på 99 kvadratmeter og 4. værelsesboliger også på 99 kvadratmeter.

Huslejen bliver begge steder 7.350 kroner eksklusiv forbrug, og efter den foreløbige tidsplan vil der være indflytning i boligerne i Terndrup i september 2020 og ifølge direktør Lars Emborg forventes der rejsegilde her engang i sensommeren.

Byggefirmaet Lars Pedersen & Søn A/S i Suldrup er totalentreprenør på byggeprojektet med en samlet anskaffelsessum på godt 35 mio.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...