Aalborg

10.000 følger politiet på Twitter

Nordjyllands Politi glæder sig over, at så mange følger dem via Twitter

10.000 følger nu Nordjyllands Politi via twitter.

10.000 følger nu Nordjyllands Politi via twitter.

AALBORG:Stort og småt fra politiets dagligdag er åbenbart populært stof.

Det er konklusionen hos Nordjyllands Politi, der siden starten af 2013 har anvendt det sociale medie Twitter til at nå ud til borgerne. Søndag rundede antallet af følgere 10.000, og det vækker glæde hos vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

- Jeg tror, man er blevet noget overrasket over, at der trods alt er så mange, der gerne vil følge os, lyder det fra vagtchefen.

Brugbart værktøj

For politiet er Twitter blevet et brugbart værktøj til at nå ud til borgerne. Det kan for eksempel være i forbindelse med større arrangementer, trafikuheld, eller hvis man ønsker borgernes hjælp til at holde øje med mistænkelige personer i områder der har været ramt af indbrud. Derudover oplever Nordjylland Politi også flere gange dagligt, at folk selv henvender sig med tips på Twitter.

- Det er mange, der tweeter til os og forventer et svar, og det forsøger vi også på. Men vi overvåger jo ikke vores profil fra minut til minut. Vi følger op på, hvad der kommer af beskeder. Og det er jo ikke et sted, hvor man kan anmelde forbrydelser, selv om der også er nogen, der gør det, fortæller Karsten Højrup Kristensen.

Interessante tweets

Hos Nordjyllands Politi er der ikke sat noget mål for, hvor mange følgere, man gerne vil have på Twitter. Man kan blot med stolthed konstatere, at man på området er blandt de mest fulgte politikredse i landet. Karsten Højrup Kristensen er heller ikke i tvivl om, at antallet af følgere vil fortsætte med at stige.

- Det er svært at sige noget om, hvor mange følgere vi kan nå op på, men der kan helt sikkert blive væsentlig flere. Det afhænger af, om vi bliver ved at lave nogle ting, som borgerne synes er interessante, slutter vagtchefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst