10-årig forsvundet i København: Politiet leder med hunde

En mentalt tilbagestående dreng har været væk i over et halvt døgn, og politiet er bekymret.

10-årig forsvundet i København: Politiet leder med hunde

Københavns Politi har i løbet af natten til torsdag ledt intensivt med hunde og betjente i den nordvestlige del af hovedstaden, efter at en 10-årig tyrkisk dreng har været forsvundet i flere timer.

Drengen forsvandt onsdag eftermiddag omkring klokken 16, da han var hjemme hos sin far på Vallekildevej i Brønshøj.

Den 10-årige dreng var gået alene ud i haven, og da faren gik ud for at hente ham, var han væk. Da faren ikke kunne finde sin søn, ringede han efter politiet.

- Vi har ledt massivt med hunde og en masse patruljer i området, men vi har ikke kunnet finde ham. Vi har også underrettet busser og taxaer, siger central efterforskningsleder Emil Jensen fra Københavns Politi.

- Vi er begyndt at blive bekymret. Han skulle være lidt tilbagestående. Mentalt er han som en femårig, tilføjer Emil Jensen.

Drengen er iført vintertøj, så han skulle kunne holde varmen i kulden. Han har mørkebrunt hår og er iført en grå hue, halstørklæde med blå striber, en mørkeblå jakke og cowboybukser, siger politiet.

Københavns Politi har tidligt torsdag morgen afsluttet eftersøgningen i Brønshøj, men ifølge efterforskningslederen bliver arbejdet genoptaget i løbet af formiddagen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst