10 års kulturhus-jubilæum

Arkivfoto: Hadsund KulturCenter.
14. november 2016 06:00

Hadsund KulturCenter har 10 års fødselsdag og det fejres fredag 18. november

- Det fejres blandt andet med kaffe og småkager i biblioteket og i KulturCafeen hele dagen, fortæller afdelingsleder Hanne Guldhammer Møller.

I Hadsund Bio 1+2 kan bio-gæsterne få gratis popcorn til filmen, og gæsterne kan også få historien om en skole, der blev omdannet til kulturcentrum.

I slutningen af 1990’erne besluttede byrådet i Hadsund Kommune, at der skulle opføres en ny skole i byen og at den gamle på Kirkegade skulle ombygges til boliger og et kulturcenter.

I september 2006 flyttede de første beboere ind og dørene til kulturcentret blev åbnet i november.

Resultatet blev 68 lejligheder, en ny biograf, en café, et bibliotek, mødelokaler og en koncertsal.

Der har været en perlerække af fantastiske personligheder i kulturcenterets korte liv både inden for musik, teater, litteratur og underholdning.

Koncertsalen bliver benyttet til en meget bred vifte af arrangementer fra øl-smagning, kvindedage, over popmusik til masser af dans og kunstudstillinger.

Kulturen lever i Hadsund og vi siger tak til alle dem der har været med til at støtte op om centret de sidste 10 år.

Højdepunktet forbliver, nok da HM Dronning Margrethe og Prinsgemalen lagde vejen forbi under deres sommertogt med Kongeskibet Dannebrog i maj 2011, mindes Hanne Guldhammer Møller, og vi glæder os til de næste 10 år, og vi håber at mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi på dagen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...